1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KucziKuczi, Styczeń 13, 2011.

  1. KucziKuczi

    KucziKuczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączylem xboxa kablem HDMI-HDMI wlączam go a na ekranie pisze no signal detected albo no cable detected. Pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. funy

    funy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprawdź kabel gdzieś indziej
     
  4. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    A jesteś pewien, że w source na TV wybrałeś dobre HDMI? Przeważnie jest ich więcej niż jedno. Jeśli nie to to może być uszkodzony kabel, bądź gniazdo.
     
  5. KucziKuczi

    KucziKuczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 2 wejscia HDMI w monitorze do obu podpinalem i nie dzialalo. One sa takie same . Ma to jakos roznice?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możliwe że monitor nie obsługuje takiej rozdzielczości, włącz konsole padem i trzymaj LT+Y do restartu konsoli.
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Dobrze dociśnij wtyczkę HDMI. Najpierw wybierz właściwe źródło sygnału w monitorze ( HDMI in) , potem włącz Xboksa.
     
  8. tombig

    tombig Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie - kolejność włączania sprzętu może mieć znaczenie. Mój tv jest taki wybredny, że jeżeli najpierw go włączę, a dopiero potem x-boxa nie pokazuje obrazu. Najpierw wiec uruchamiam konsolę potem tv i wszystko ok :)
     
  9. KucziKuczi

    KucziKuczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam wybrac zrodlo sygnału na na hdmi in?
     
  10. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie załamuj nas chłopie...;/
    Wejdź jakimś przyciskiem od monitora do ustawień i zmień opcję source in.
     
  11. Haas360

    Haas360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Menu monitora (są takie guziczki na nim zapewne) i tam ustaw sygnał wejsciowy (in) na HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum