1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gutaj, Marzec 25, 2011.

  1. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem kabel hdmi... podłączyłem go do xboxa 360 i do telewizora pod HDMI1 gdy włączam konsole i wchodzę na HDMI1 to nic się nie pokazuje nie ma obrazu ani dzwięku, telewizor nic nie wykrywa...Doradzicie mi o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    moze podlaczyles pod inny slot :D
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie przykładowo jest tak, że jeżeli w nieodpowiednim momencie uruchomię dekoder od TV kablowej to telewizor też nie potrafi odnaleźć dekodera. Jest to dość dziwne. Próbowałem szukać odpowiedzi w ustawieniach zarówno dekodera jak i telewizora, ale niestety nie pomaga. Natomiast gdy odpalam slot HDMI z Xboxem, sygnał zawsze jest łapany i wszystko pięknie się wyświetla.
    Dlatego jeżeli nie jest tak jak pisał kolega wyżej, to byc może widnieje u Ciebie podobny problem, co u mnie, na który równie chętnie poznał bym odpowiedź
     
  5. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Głupia sprawa, ale odłączyłem kabiel, wpiąłem odwrotnie i działał :D
     
  6. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Zapewne problem z HDCP czasami tak się zdarza jak masz dodatkowe urządzenia pod HDMI, należy je wcześniej wyłączyć ;D
     
  7. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Odłącz wszystko, podłącz na nowo i zobacz czy działa. Jak nie, to spróbuj u kolegi podłączyć. Jak nie będzie działać, to kup inny kabel HDMI.
     
  8. kris_wro

    kris_wro Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A kabel sprawdziles na czyms innym z hdmi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum