1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepe9933, Sierpień 15, 2011.

  1. pepe9933

    pepe9933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chcę kupić xboxa 360 slim tylko niewiem czy brać z hdmi czy bez. Co to jest to hdmi i co ono daje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h4q555

    h4q555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lepsza rozdzielczość i obraz
     
  4. patry

    patry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    różnie z tym jest opinie są podzielone
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakbyś nie zauważył, to każdy slim ma złącze hdmi.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1. Nie jesteś świeżakiem więc nie ten dział :)
    2. Bierz z HDMI. Rozumiem że chodzi Ci o kabel, bo każdy Xbox 360 Slim posiada złącze HDMI :)
     
  7. pagorek1

    pagorek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeżeli nie ma telewizora HD? to na kij mu ten kabel..
     
  8. Yazaar

    Yazaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    YYY.. Z tego co mi wiadomo to wszystkie slimy maja hdmi :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum