1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Headset 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Swirus, Listopad 28, 2010.

  1. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Prośba od znajomego, ja mam bezprzewodowego i nie umiem mu pomóc.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Pytanie nadal aktualne, więc jak ktoś może to pomocy ;]
     
  4. wojteksc

    wojteksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To konkretnie mojej osobie jest potrzebne. Mógłby ktoś pomóc?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No co tu dużo pisać. Popsuło się.
    Aby mieć pewność podłącz do innego pada.
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    albo uszkodzony wtyk w headset'cie lub gniazdo w padzie albo kabel. sprawdź jak powyżej blazejp pisał. plus z innym padem.
     
  7. wojteksc

    wojteksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można usunąć, headset się zepsuł.
     
  8. kendo

    kendo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kosztuje kilka zlotych kup nowego
     
Wczytywanie...

Poleć forum