1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

headset a dźwięk w grach.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Devolfor, Październik 26, 2010.

  1. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam .
    zakupiłem takie słuchawki : SŁUCHAWKI HEADSET XBOX 360 NAJLEPSZA JAKOŚĆ (1289452285) - Aukcje internetowe Allegro lecz nie wiedziałem że nie bede mogl miec dzwieku z gier , co zrobić aby uzyskać dźwięk z gier? jakie przejsciowki musze kupic?
    A i jeszcze coś , czy jak podlacze tego headseta tak że bedzie dzwiek w grach , to czy dalej bede mogl uzywac mikrofonu?


    PS. xbox jest podłączony do monitora za pomocą kabla vga.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ten headset to badziew, bo po jaka cholere slyszec ludzi na 2 sluchawkach.
    Headset jest tylko do gadania.
    Jak chcesz uzyc tego headset'a do dzwieku to musisz kupic przejsciowke jack 2,5 i przejsciowke jack 2,5>chinche
     
  5. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam sluchawki dobre ale do kompanie mam zamiaru nimi żonglować, poza tym myslalem ze taki headset mozna uzywac tez do grania. Moze mi ktos podac aukcje na allegroz tymi przejsciowkami ktore potrzbuje? bo nie zabardzo sie w tym orientuje. I co gdzie się podłącza ? dalej słuchawki się podłącza do kontrolera czy jakoś inaczej?

    edit@czyli mam kupic takie adaptery?

    2.5 do 3.5
    http://i234.photobucket.com/albums/ee68/bobob_uk/cable/CB-AUDIO25-35-CV_1.jpg
    i takie cuś?
    http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2-5M-2-X-...uting_CablesConnectors_RL&hash=item483bf1650d
     
  6. RadzZ

    RadzZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów



    Musisz kupić takie dwie rzeczy :

    Redukcja mały Jack3,5 stereo gn./2xgn.RCA(cinch) (1272582045) - Aukcje internetowe Allegro
    i
    PRZEJŚCIÓWKA ADAPTER JACK 2,5 NA 3,5 IPOD MP3 (1272017423) - Aukcje internetowe Allegro


    Pod redukcje z linku pierwszego podłączasz cinche z kabla component(bialy i czerwony) a z drugiej strony adaprer z drugiego linka do którego podłączasz te twoje słitaśśśne słuchaweczki :)

    !!! Tylko pamiętaj żeby adapter jack miał końcówkę męską 3.5mm a żeńską 2.5mm !!!
     
  7. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe , no widzicie jaki jestem fajny :) mam słiiiiitaśńe słuchawki - też byście takie chcieli :)

    czyli , takie coś- http://cgi.ebay.co.uk/UNIVERSAL-FEM...548?pt=UK_CE_MP3Access_RL&hash=item255dd23294

    i takie - http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/72000832/Images/5/2.5-to-3.5mm-(2).jpg

    i wszystko będzie okej ? :)

    PS. będzie mikro działało jak podłącze słuchawki w ten sposób ?
    PS2. Cinche z kabla component to są 2 kable od dźwięku którą idą od kabla vga który jest podłączony do monitora?

    pozdrawiam.
     
  8. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odpowie ktoś? b0 nie wiem czy zamówic a wyjeżdżam na kilka dni za chwile i chciałbym już wszystko mieć jak wróce ;)

    sory za post pod postem
     
  9. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no jasne, że będzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum