1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Headset do Xboxa

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ziombelek, Kwiecień 23, 2011.

  1. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    siema, zastanawiam sie nad kupnem headsetu, ale mam do was 1 pytanie, czy xbox 360 ARCADE JASPER obsługuje headsety czy nie ?

    PS. Zapraszam do mojego tematu poniżej !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Obsuguje:)spokojnie mozesz kupic

    Sent from my HTC Magic/Dream using Tapatalk
     
  4. ziombelek

    ziombelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    dzieki, MOŻNA ZAMKNĄĆ!
     
  5. Siemik

    Siemik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ma xboxa arcade i heatset obsługuje :) Raczej każdy xbox 360 ma możliwość dodania hs'u . Microsoft produkuje orginal hs dlatego pasuje do każdego typu xboxa 360. Nie wiem czy inne firmy produkujące hs'y nie produkują tylko dla wybranych modeli .
     
  6. XMigda

    XMigda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdzieś na Śląsku :)
    najlepiej zrobic glupi temat zeby nabic sobie posty...
     
  7. Siemik

    Siemik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To po co piszesz kolejnego głupiego posta :) Kolega miał pytanie , może nie chce wydać 30 zł w błoto , bo dla mnie 30 zł to nie są grosze .
     
Wczytywanie...

Poleć forum