1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

headset jak podłączyć??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Draptol787, Styczeń 13, 2010.

  1. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jak podłączyć headset i jak włączyć co op w godfather2 ??? Z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Kabelek od headsetu wkładasz do pada do takiej małej dziurki potem wysyłasz zaproszenie drugiej osobie do rozmowy czy jakoś tak
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Headset podłączasz do pada
     
  5. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Zenada..hehehe...Czasem te pytania to sa naprawde.
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moderatorze nie powtarzaj odpowiedzi innych a jak podlaczysz do pada i dalej nie dziala to w ustawieniach dzwieku w konsoli posprawdzaj czy wszystko ok
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W chwili pisania postu nie było jeszcze postu przede mną. To jest różnica niż powtarzanie np po kilkunastu minutach. No chyba, że Ty nie widzisz różnicy
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ehhh jak się czyta taki pytania to ma się poważne zastrzeżenia co do poziomu inteligencji pytającego ( poziom przedszkola lub poniżej ) no i jednak czasami chociaż przejrzenie instrukcji obsługi może zdziałać cuda , ciekawe kiedy padnie pytanie "jak włączyć konsolę" ?
     
  9. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to chyba bez komentarza ... :shisha
     
  11. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A jak ktoś np. kupił konsolę na Allegro i nie dostał instrukcji?
    A np. w internecie nie sprawdzi, bo ma dostęp tylko czasowo?
    To co? :whistle:


    Ehh, jak się czyta taki odpowiedzi to ma się poważne zastrzeżenia co do poziomu inteligencji odpowiadającego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum