1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HEADSET proble w trakcie grania FIFA 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anips, Grudzień 25, 2010.

  1. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    Witam !! z góry dziękuję za odpowiedzi ....... Jak w temacie , podczas grania w fifa2010 online strasznie przerywa mi rozmowę wręcz mam wrażenie , że słyszę co drugie słowo /zdanie .. nIE wiem czy to normalne i tak po prostu jest ? czy coś jest u mnie nie tak lub u kolei z którym gram z hedsetem ( oryginalne ) .......
    Jeżeli ktoś może wyrazić swoją opinię / podzielić się wiedzą na ten temat będę wdzięczny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja rownie uzywam headset oryginalnego i wszystko jest ok... moze masz jakies zaklocenia.. wez zrob kalibracje mikro itd. moze pomoze
     
  4. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    dzięki za informację - a jak skalibrować headset ?? albo jak sprawdzić czy jest sprawny ??
     
  5. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w ustawieniach bedziesz mial kalibracje :) pomoglem ? nacisnij "dziekuje"
     
  6. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    no włąśnie nie widzę czegoś takiego jak kalibracja ...... możesz mnie poprowadzić ??
     
  7. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wejdz w ustawienia i tam powinienes miec kalibracja mikrofonu... tez zalezy od konsoli i dashborda.. pozdro
     
  8. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    niestety ale nie mam nigdzie czegoś takiego jak kalibracja - jakiś inny pomysł ???????????
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. timeless
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    235
  2. rathaniel
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    374
  3. EksbokŁan
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    391
  4. wilkuuu09
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    499
  5. #PCMR
    Odpowiedzi:
    14
    Wyświetleń:
    1387

Poleć forum