1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

headset slychac przez kilka sekund

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fidodido, Wrzesień 12, 2013.

  1. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    chcialem z kolega pograc w fife13 i jednoczesnie sie slyszec i tu jest problem bo slyszymy sie przez kilka sekund i cisza. Dwie konsole slim jedna przerobiona lt3.0 druga nie, wykupione trial 48h dwa headset, jak sprawdzic gdzie lezy problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam 30Mb a kolega ma do 10Mb a w rzeczywistosci ok 3Mb jak gramy i uzywamy skype video polaczenia to skype idzie ok
     
  5. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodziło o wysyłanie... To powinno działać elegancko, sprawdźcie pingi.
     
  6. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam 2Mb i ping z kompa np. do wp.pl ok 19ms a kolega podejzewam ze ma ale nie wiem jakie pingi trzeba by sprawdzic
     
  7. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zobacz czy w konsoli są jakieś ustawienia czułości mica bo może czułość trzeba wyregulować.
     
  8. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nie wiem czy to kwestia czulosci bo to sie rozlancza rozmowa w zakladce rozmowa prywatna
     
Wczytywanie...

Poleć forum