1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Headset w cod4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dyninio, Lipiec 31, 2009.

  1. Dyninio

    Dyninio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w cod 4 w necie wlonczyc headset'a zeby slyszec i moc rozmawiac ?? mam podlonczonego do pada ale nic nie chodzi ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    w ustawieniach konsoli zobacz? zobacz czy wlaczyles headset?
     
  4. Dyninio

    Dyninio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie w tych ustawieniach to moze byc bo znalesc nie moge nic dotyczacego headset'a ?
     
  5. TaZz639

    TaZz639 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Musisz wejść w ustawienia filtra rodzinnego i tam ustawić zezwolenie na komunikację czy jakoś tak. Masz oczywiście headseta włączonego chodzi o ten suwak na tym szarym co o pada podłaczasz
    Jeśli pomogłem to podziękuj!
     
  6. Dyninio

    Dyninio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ustawieniach filtra rodzinnego nic takiego nie mam a headset'a oczywiscie ze mam wlaczonego :D
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  8. Dyninio

    Dyninio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakos za bardzo ta wypowiedzia nie pomogles ...:cool:
     
Wczytywanie...

Poleć forum