1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Headset

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogor8, Lipiec 26, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam chciałbym sie zapytac czy idzie ustawic tak zeby głos szedł przez TV(dzwiek z gry,rozmowa ziomkow) a uzywalbym tylko mikrofonu ze sluchawek.


    Czy tylko idzie tak ze przez sluchawki dzwiek i mikrofon?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Headset umożliwi Ci tylko mówienie (mikrofon) i słuchanie TYLKO głosów graczy (słuchawki).
     
  4. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    Nie... Headset służy tylko do komunikacji miedzy graczami.
     
  5. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    z tego co widzialem wczoraj :) jest w opcjach interfacu ustawienie takiej opcji ze na glosnikach w TV bedziesz slyszal glosy ziomkow jak i gre :) a do mikrofonu bedziesz mowil :) jak wroce z pracy do domu zedytuje posta :) i sprawdze dokladnie gdzie to jest bo cos takiego obilo mi sie o oczy wczoraj :) moze sam znajdziesz :) sprobuj wejsc w menu konsoli przez ten X na padzie i tam przejedz w prawo do ustawien :) i poszukaj :)
     
  6. Magi

    Magi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie wiem czy tak się da zrobić ale wybierając takie rozwiązanie będziesz denerwował swoich kolegów ponieważ będą oni zapewne słyszeli pogłosy tz. twoją grę jak i to co oni mówią :/
     
  7. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zgadzam sie z przedmowca:) teoretycznie sie da zobacz sobie na padzie KLIKASZ X wchodzisz w ustawienia konsoli ---------> preferencje --------> glos cos tam masz na temat zmian :) jak masz kogo slyszec:) pozdrawiam
     
  8. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o kurde, 2 sluchaweczki miod ;D
     
  10. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie do końca. Bierze te 1. Bo na headsetach masz tylko głos "ziomków". Więc jak założysz te słuchawki z 2 słuchawkami (masło maślane) to będziesz musiał dać dość głośniej tv/głośniki, bo grę będą ci zagłuszać i ziomki i poduszki gdyż każde słuchawki obniżają kilka decybeli. A te z 1 słuchawką masz na 1 ucho i nie masz "zabudowanej" poduszki tylko taką odkrytą.
     
  11. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    dwa glosniczki wg mnie są równie dobre bo by wcale nie zagluszaly. w sluchawkach glos i tak dosc glosno gra a dobrze slysze z TV wszystklo
     
  12. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
    Wystarczy ustawic w opcjach głosowych glos na glosniki
     
Wczytywanie...

Poleć forum