1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Headset

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Madrid.energy2000, Listopad 28, 2010.

  1. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam :)

    Czy grając np w fife online moge komunikowac sie z graczami przez headset?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    zależnie od gry, w fifie nie wiem czy taka możliwość jest, ale w serii CoD tak, a i w masie innych gier też pewnie
     
  4. krzywo

    krzywo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    i na jakiej zasadzie to działa ? ze np. tak jak w cs naciskam i gadam czy cały czas mnie słychać ?
     
  5. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Mowisz i Cie slychac. A jesli gra jakos dodatkowo cudownie nie obsluguje rozmawiania (nie znalazlem jeszcze takiej ktora ma opcje po sieci i nie mozna w niej rozmawiac) to dodajesz sobie graczy do grupy i rozmawiasz z nimi w grupie.
     
  6. elcidx

    elcidx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A właśnie, przy rozmawianiu w grupie trzeba mieć coś wciśnięte? Czy tylko wystarczy przełączyć pstryczek na hs?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przelaczasz na on na headescie i mowisz. Po tym jak zakonczysz "przemowe" nie musisz recznie wylaczac mikrofonu poniewaz dzieje sie to samoistnie w momencie kiedy przestajesz mowic.
     
  8. elcidx

    elcidx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli działa w miarę inteligentnie jak Skype, czyli wyłapuje to co powinien. A ciekaw jestem jak wygląda sprawa z wyłapywaniem zniekształceń z otoczenia?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Bardzo dobrze. Nie znam dokladnych parametrow technicznych, ale z wlasnego doswiadczenia moge Ci powiedziec, ze w momencie kiedy nie mam headseta na glowie lub po prostu nie mowie nic to on tego nie wylapuje.

    Ps. Stwierdzenie ze mikrofon sie wylacza moze nie jest do konca trafne. Generalnie chodzi o to ze w tym momenci nie ma ikonki glosniczka obk naszego nicka.
     
  10. krzywo

    krzywo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    a to dzieki za odp :)
     
  11. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Headset mircosoft i porównywanie do skype jest nie możliwe ponieważ w xbox jest beznadziejna jakość głosu przekazywanego. Ale i tak jest to lepsze od patentu ps3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum