1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hello

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mkis, Grudzień 30, 2011.

  1. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    witam ma takie pytanie nagrałem gry XGD3 i mi nie chodzą czy da się je skopiować z płyty na kompa i patchować i nagrać jeszcze raz czy trzeba mieć tom nagrywarkę
    iHAS żeby skopiować z płyty ??? z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jaki lt??
    musisz pobrac nowy obraz gry nie mozna pachowac gier nagranych zwykla nagrywarka
     
  4. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Raczej tak nie trzeba mieć ihasa ale do nagrywania gier XGD3 ihas to najlepsza nagrywarka.
     
  5. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    mam lt 3.0 własne wgrałem, uruchamiam nfs run i nie chodzi a wczesniej chodził ???
     
  6. wygrana2324

    wygrana2324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Teraz pod LT 3.0 trzeba patchowac gry dlatego ja na razie LT nie zmieniam.
     
  7. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    a mozna wrocic do lt 2.0
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Potatoes
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    114
  2. koloboro1
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    80
  3. trump_ek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    269
  4. mixeredo
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    223
  5. Mixerr
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    724

Poleć forum