1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HELP !!! gry z AP 2.5 nie działają na LT 1.1+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cooop, Maj 29, 2011.

  1. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od ostatniego updejta ... musialem jeszcze raz sflashowac konsole rowniez na 1.1 LT+ po czym gry z AP 2.5 nie działaja nawet po ponowym spatchowaniu przez ABGX, co mam zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie dzialaja po ponownym nagraniu?
     
  4. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Czekaj, dobrze rozumiem?
    zrobiłeś aktualizację dashboarda, wgrałeś LT+ i nagrałeś gry z AP2.5 i one nie DZIAŁAJĄ?
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    tylko z ap25 nie dzialaja??czy wszystkie??
     
  6. Sibeer

    Sibeer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czekaj na LT 2.0 lub na nowe patche na abgx. Nowy dash dodaje nowe challenge do gier z ap.2.5 dlatego ich nie odpalisz.
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Działają ,ale nie wersje PL bo nie ma do nich odpowiednich patchy .

    Ps.
    Sorki nie skumałem że robiłeś aktualizacje dasha - tylko po co ?
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O kurde. Ja też zrobiłem Update do nowego Dasha. Czyli teraz muszę od nowa gry nagrywać. O kurcze.
     
  9. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów

    Hehe, ja się tak zastanawiam czy wy ludzie nic nie czytacie?
    Na tym forum wiele razy już ludzie pięknie opisywali co i jak
    i że nie aktualizuje się Dashobarda jak ma się przerobioną konsole.
    Czemu? czemu nie czytacie i nie mówię to tylko do MrDynamite tylko
    ogólnie.
     
  10. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ja miałem taki sam przypadek jak ty i gosciu ktory przrabial mi konsole powiedzial ze gry z AP 2.5 juz mi nie pojda
     
  11. vitalis

    vitalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pójdą jak abgx będzie miał nowe patche. Poczytajcie troche w temacie o nowym dashu zanim zasiejecie dezinformacje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum