1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HELP->KREON wtopiłem czy nie??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez stag92, Czerwiec 16, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. stag92

    stag92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomocy!!! :'( :'(
    Zacznę od tego, że chcąc zrobić kopie zapasową giery pokusiło mnie to o kupno napędu samsung SH-D162D (sklep podaje SH-D162D/BEWP)
    wszystko super, wgrałem kreona pobranego z x-bins, zainstalowałem Xbox Backup Creator, odpalam i kiedy chcę zmienić napęd na tego zflashowanego samsunga, w tab'ie nie widnieje wpis TSSTcorp DVD-ROM SH-D162D - jest tylko nagrywara LG z usb
    tak samo nie wyświetla stacji z kompa co może moge usprawiedliwić tym że to stacja CD.
    Proszę o pomoc
    ps. tylko mnie nie załamujcie ;)
    aha - to log który wyświetla mi XBC:
    Found ODD: MITSUMI CD-ROM SR243T L02J at [D]
    Found ODD: TSSTcorp DVD-ROM SH-D162D SB00 at [E]
    Additional Info: KREON V1.00
    Found ODD: HL-DT-ST DVDRAM GSA-E10L LE07 at [F]
    Additional Info: #
    Getting media info [F]
    Media Type: Not Present
    //---------------------------------------------------------------------------
    Mod 16.06.08.14:14
    po chwili rozpaczy udało mi się dojść do tego:
    [​IMG]
    Jestem już na dobrej drodze??? ;)
    //---------------------------------------------------------------------------
    Mod:
    Heehe - oto efekt
    [​IMG]
    PS. PRZEPRASZAM ZE TYM OTO NOWYM WATKIEM ZASMIECILEM FORUM
    (JAKOS TAK WYSZLO;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: HELP->KREON wtopiłem czy nie??

    sprawdz kreonbuga i po sprawie
     
  4. stag92

    stag92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: HELP->KREON wtopiłem czy nie??

    :)Kreon bug stwierdza, że 'good kreon rip'
    Pozostaje Wypalić
    Dzięki Bardzo ;D
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum