1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Help / kupno xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pajur, Kwiecień 28, 2011.

  1. pajur

    pajur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam zamiar kupić xbox360 i oto jest moje pytanie.Nie wiem jaki mam kupić czy 20 gb 60gb czy może z kartą pamięci i czy arcade ma dysk bo gdzieś czytałem że niema on w ogóle mógłby ktoś doradzić?. Jestem kompletnie zielony w tych sprawach , a nie chcę kupować kota w worku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Jaka konsola ma być nowa czy używana??
    Na początek zabawy z xboxem radzę kupić arcade i dokupić dysk jaki tam chcesz
    Jeśli używane to tylko JASPER tzn najnowsze wersje bezawaryjne ;) SKLEPÓWKI to tylko jasper ale zawsze można się upewnić i sprawdzić http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-rozpoznac-jaspera-5731.html
     
  4. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Arcade nie ma dysku. Według mnie powinieneś brać wersje z dyskiem przynajmniej te 20gb, ja sam na początku kupiłem arcade i po jakimś czasie dysk dokupiłem. Dysk możesz potrzebować do np gier (szybciej się wczytują loadingi i tekstury) dem, dlc lub filmów, i powiem Ci że się opłaca. Możesz też kupić zamiast dysku pendrive który obsłuży max 16gb.
     
  5. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kup sobie lepiej z większym dyskiem bo naprawde sie przydaje ja mam 120 a i tak prawie na styk wystarcza
     
  6. -pawel3k-

    -pawel3k- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mińsk Mazowiecki
Wczytywanie...

Poleć forum