1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Help me.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez linonr1, Marzec 30, 2010.

  1. linonr1

    linonr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pisalem juz o tym problemie ale nie moge go nadal rozwiazac wiec ponawiam problem. Mam konsole z IX 1.61. I 80 % nagranych płyt mi nie chodzi mimo ze nagrywane prawidlowo. Nagrywal je tez kolega ktory robi to juz pare lat. Mam naped benq nagrywam na verbatimach. CO moge wiecej powiedziec..... szukam przyczyny. Moze nagrywarka .. ale nagrywalem juz na LG, asus, lite on. i naprawde wynik gdzie 8/10 plyt idzie w kosz mnie nie satysfakcjonuje. Prosze o jakies rady. pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Te gry były patchowane? To może być powodem.
    Wypisz kilka przykładów gier, które Ci chodzą, a które nie.
    Sprawdzałeś obrazy ABGX-em?
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    a co ci się pojawia jak wkladasz plyte :D?
     
  5. linonr1

    linonr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co pat chowac skoro mam najnowszeg ix. ponoc wszystkie wavy chodza na min. a gry mi chodza tylko nba 2k10 i dirt 2. Juz sie zaczynam zastanawiac czy mam konsole pal czy ntfs. Bo dirt i nba sa w region free. Jak to sprawdzic ??
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    gry w abgx sprawdzisz.. ale co ci sie pokazuje jak wkladasz te plytki?
     
  7. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie jest przypadkiem tak ze owszem chodzą wszystkie gry bez patchowania ale na iextreme 1.61 NON STEALTH
     
  8. linonr1

    linonr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w wiekszosci pisze mi ze moge sobie odtworzyc dvd, na chyba 2 plytach pojawilo sie otwórz dvd.

    o co chodzi z tym non stealth? wydawalo mi sie ze ix 1.61 otwiera wszystkie wavy.?
     
  9. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro mówisz, że nie patchowałeś gier to dobrze. iXtreme 1.61 Non Stealth odpala gry patchowane, ale gwarantuje natychmiastowego bana na XBL przy podłączeniu do internetu.

    Co do wersji PAL, czy NTSC Twojej konsoli to jeśli kupowałeś w Polsce, albo w Europie to musi być PAL. Być może ściągnąłeś wersje przeznaczone dla innego regionu i dlatego gry nie działają. Sprawdź obrazy programem ABGX: abgx360 - Download
    Oczywiście skonfiguruj go odpowiednio: http://xboxforum.pl/iso-f31/sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-abgx360-v1-0-2-a-6365.html
     
  10. linonr1

    linonr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem Ci ze dostalem od kumpla konsole za pol darmo i nawet nie pytalem skad ona jest wiec nie znam jej pochodzenia( Europa czy USA) Ale daje mi do myslenia fakt ze odpalily mi gry wydane w region free a reszta nie... czy gdybym mial konsole w ntsc, dalo by sie to jakos przerobic zeby gry chodzily w palu?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz odtworz dvd to cos z wave - albo maja zbyt wysokie albo sa patchowane.
     
  12. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Autor chyba regulaminu nie zna.
     
  13. linonr1

    linonr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie moze to byc wina nagrywarki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum