1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Help!!:P

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niko17, Kwiecień 13, 2012.

  1. niko17

    niko17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem Odłączyłem dysk od konsoli Dysk 250 G i podłączyłem do Swojego komputera wykryło mi dysk ale nie wczytało go nie wiem dlaczego . no to go odłączyłem włożyłem do swojej konsoli Odpalam konsolę i .. Nie chce go wczytać . Sprawdzałem w biosie Dysk wykrywa ale nie chce go wczytać a w konsola w ogóle go nie widzi może Cie mi jakoś pomoc ? Pożyczyłem taki sam dysk od kolegi 250 G podłaczyłem do swojej konsoli i normalnie go wczytało nie wiem dlaczego tego mojego dysku nie wykrywa :( Sprawdzałem odłączałem podłączałem kilkadziesiąt razi i nic .. Jestem amatorem nie znam się na tym Może tutaj znajdę odpowiedz ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a przypadkiem nie sformatowałeś go na kompie?
     
  4. niko17

    niko17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nie sformatowałem go ponieważ go nie wykryło na komputerze nic nie wyskoczyło żadne okno nic Tylko go wczytało na dole obok zegarka i to wszystko .chyba ze to samo się Sformatowało bez mojej wiedzy jesli to jest w ogóle możliwe .
     
  5. jares97

    jares97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie :
    czy xbox był włączony w momencie wyciągnięcia dysku ??
    czy odpalałeś xboxa bez dysku ??
    czy kolega sprawdzał twój dysk u siebie ??
    czy konsola jest przerobiona ??
     
  6. niko17

    niko17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    - Nie nie był włączony
    - tak odpalałem xboxa bez dysku wszystko chodzi
    - nie nie sprawdzał ale Jutro sprawdzi
    - tak jest przerobiona LT.3.0
     
  7. jares97

    jares97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem a jakiego xboxa masz ?? slim arcade .... ???
     
  8. niko17

    niko17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłaczyłem u kolegi swój dysk tez nie chodzi . Posiadam konsolę Slim .
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Często spotykany problem, tak to jest podlaczajac cos pod kompa. Jest jeden nie pewny sposób na naprawe tego, lecz sobie z tym nie poradzisz. Czeka cie kupno nowego hdd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a jaki ten niepewny sposób jest ? Bo sam jestem ciekawy :D
     
  11. Ivanow

    Ivanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WWL
    A zobacz przez zarządzanie dyskami czy go widzi:
    Prawy przycisk myszy na Mój komputer -> zarządzaj -> zarządzanie dyskami

    ...coś tam komputer widzi bo napisałeś że go wczytało na dole obok zegarka...tak?

    Niestety format fat32 nie lubi dużych partycji, sam to przerabiałem na moim dysku 640GB, przepadło mi ponad 500GB danych.
    Ja teraz mam dużą partycję w NTFS gdzie trzymam wszystkie dane i drugą mniejszą partycję Fat32 na którą wrzucam to co jest mi w danej chwili potrzebne w zakresie Xboxa.


    ps:. proponuję następnym razem bardziej konkretnie nazywać rozpoczęty temat, niewiele ludziom mówi tytuł "HELP" a przez to nie każdy zada sobie tyle "trudu" i potencjalnie zaryzykuje stratę czasu żeby zajrzeć do środka i sprawdzić co autor miał na myśli
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    i co z tym niepewnym sposobem ???
    chociaż napiszcie czego szukać :D
     
  13. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Formatowanie pod xFAT, ale jest to trudne i czasochłonne rozwiązanie, wątpię by on sobie z tym poradził...
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    oki dzięki ja też mam taki dysk kupiony za 15 zł więc podejdę do tematu a może akurat wyjdzie :D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Pszczoła
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    542
  2. SKYLINEZ 52
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    464

Poleć forum