1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HELP podzcas nagrywania blad

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Dusior, Kwiecień 4, 2008.

  1. Dusior

    Dusior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chcialem nagrac sobie Ridge racer 6 na DVD9 a ty dupa zastosowalem sie do poradnika a jak juz wszystko zrobilem to wyskoczyl mi blad I/O error wie ktos dlaczego??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    Ludzie Szukać , Czytać , Pisać !!

    Co nas interesuje że nie działa ci ? Nawet nie chcesz sobie pomóc !

    1. Jaka nagrywarka
    2. Jaka płyta
     
  4. Dusior

    Dusior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    Mam nagrywarke Nec ND-3500AG a plytka to Benq DVD+R DL 2.4x 8,5GB wyskoczyl problem zaraz przed nagrywaniem wybralem plik .DVD w tym samym folderze byl plik Image.000 i juz podaczas ladowania wyskoczyl blad I/O error gra ktora nagrywalem to ridge racer 6 ******* z mininova
    wie ktos jak cos takiego naprawic??
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    Zmień płytę na verbatim. Nie jesteś pierwszy, któremu benq zawodzi.
     
  6. Dusior

    Dusior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    thenx za info bo myslalem ze obraz jest uszkodzony lub cos z nagrywarka
     
  7. chomik22

    chomik22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    Witam ,mam taki problem ,do tej pory nagrywałem plyty bez problemu ,nagrywam na Verbatimach ale ostatnio chcialem nagrac własne Dark Sector i wyskakuje taki błąd :Optimum power calibration failed,power calibration area is full,nagrywam imgburnem i nie wiem co zrobic pomozcie,z gory dzieki

    Edit
    Czy wie ktos co z tym zrobic bo dalej nie moge nagrac caly czas ten sam blad ,pomozcie,myslalem moze ze to obraz jest jakis uszkodzony ale probowalem z innym i to samo POMOCY !!!!!!!!

    nie pisz postów pod sobą //spike200
     
  8. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    spróbuj innym programem, ew. spróbuj nagrać na innej nagrywarce.
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    Trza by zaczac od tego ze to powinno byc w innym dziale coby bajzlu niebyło ,drugim waznym elementem było by jak najdokładniejsze opisanie problemu (np log z iburna)a nie helpowanie !!!!!! bo sie az tego czytac niechce (to forum a ne jakis blog z kfjatUskaMi).
    A wracajac do tematu sprawdz na nosniku z innej parti ew innnej marki jak beda cuda to zobacz jeszcze czy pod clonem nie pujdzie a jak nie pomoze to palnik poprostu poszedł na emeryture.
     
  10. chomik22

    chomik22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: HELP podzcas nagrywania blad

    dobra dzieki juz sam doszedlem co i jak .Jak kiedys komus wyskoczy taki blad to niech w programie IMGburn wejdzie w Tools/drive/check for firmware updates i wgra dla swojej nagrywarki nowe sterowniki mi pomogło .Pozdrowionka ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum