1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Het Set i Guitar Hero/Rock Band

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pawel1503, Listopad 26, 2010.

  1. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Czy można jakoś zastąpić mikrofon het setem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Tak!


    btw. Head set ;).
     
  4. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    dzieki za sprostowanie ;] A mógłbyś mi powiedzieć jak? W zestawie miałem jakieś przejściówki podpinałem wszystko do pada, ale zawsze pisało coś, że muszę podłączyć mikrofon ;|
     
  5. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    het seta podłącz pod pada i sruu:)
     
  6. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    tylko, że ja podłączałem do pada, ale jakoś nie chciało wykryć head seta ;|
     
  7. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    No nie mogę. Podłączałem do perkusji, do pada i nic, za każdym razem każe podłączyć mikrofon, ale on już jest podłączony. Mógłby mi ktoś kor po kroku wyjaśnić??
     
  8. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale gram na perkusji Rock Band i w grę Green Day: Rock Band
     
  9. gruchalbn

    gruchalbn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    a masz dwóch graczy zalogowanych do gry? dwa urządzenia aktywne, że jednym i drugim wybierasz na czym grasz itp.
    Jeżeli tak, to wszystko powinno być ok. Bo u mnie wszystko działa jak należy (tylko u mnie połączenie gitara i pad+headset)
     
  10. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Tak są zalogowane dwa profile, tylko nie wiem do czego trzeba podpiąć head seta do pada czy perkusji ;/
     
  11. gruchalbn

    gruchalbn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    do pada, i wtedy powinno Ci wykryć że jest to urządzenie używane jako mikrofon.
     
  12. kamilol12

    kamilol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oczywiście
     
Wczytywanie...

Poleć forum