1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hexic HD.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MrDynamite12, Maj 26, 2011.

  1. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo. Zepsułem sobie oryginalny dysk Microsofta i wymieniłem go na WD Scorpio. Lecz niestety nie mogę nigdzie znaleźć Hexic HD do pobrania.
    Mama mi strasznie truje, że po co psułem. Teraz nie może w jej kochanego Hexica pograć.

    Czy ktoś mi może powiedzieć skąd mogę pobrać Hexiczka? Marketplace się nie liczy(przeróbka) przez Update.

    Bardzo proszę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Hexic jest preinstalowany i nie ma możliwości pobrania go nawet z marketplace
     
  4. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba cie coś piecze:). Na marketplace jest:). Popatrz dokładnie. Kolega miał "sztuczne" HDD i z marketa sobie ściagnął. Ale teraz ten Update i nie mogę.

    Podaj ktoś linka:).

    P.S. Zawsze może mi ktoś wyciągnąć go ze swojego HDD. Przecież to nie problem wywalić jeden folder prze Party Buffalo.
     
  5. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie ma w wersji Wrzuć na HDD i zapomnij:). .?

    A i czy muszę wypalać na Double Layer?
     
  7. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Nagrywasz najnormalniej jak sie da ;P
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli na 8,5 GB DL:(
    Szkoda. Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum