1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 1.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nyaa, Styczeń 4, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nyaa

    Nyaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Siema.

    Zdecydowałem się przerobić swoje Xpudło. Znalazłem na allegro, chętnego do przeróbki. Rozmawiałem z nim przez telefon i mówi że żadnego problemu nie będzie. Jednak martwi mnie jedna rzecz. Mam napęd Hitachi. Widzę na innych aukcjach że napędy Liteon,Samsung itd. mają dostępny Ixtreme 1.61,a Hitachi tylko 1.5 (lub nie jestem pewien 1.51). I tutaj moje pytanie. Jeżeli przerobie sę konsole na Hitachi 1.5 to pójdą mi takie gry jak Assasins Creed 2, Tekken 6? Wyczytałem także że wymagana jest Activation.iso, lecz w poradnikach nie ma nic napisane o wersji do Hitachi. A może dla Hitachi activation.iso nie jest wymagany? Proszę o pomoc, wsponę że jestem nowy i nie mam zielonego pojęcia na temat przeróbki itp. (więc prosze o wyrozumiałość).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Na 1.51 Nie musisz mieć activate.iso a wymienione gry spokojnie rusza.
     
  4. Nyaa

    Nyaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    A co z 1.5?
     
  5. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Do Hitachi i tak dostaniesz 1.51 ...
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1.5 nie ruszy wave4

    Na hitachi nie bylo 1.5;]

    1.51 i po sprawie


    close
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum