1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 3120L 0046

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Flesh, Marzec 18, 2014.

  1. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Hitachi 3120L 0046 Problem po wgraniu LT 2.0

    Wgrałem LT 2.0 i gdy wkładam grę pod LT 2.0 wyskakuje "Otwórz napęd" a jak włożę oryginał to działa. Co moze byc powodem?
    Użyłem LTPlus-46-2.0.bin


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Pomoże ktoś?

    Wygrałem juz kilka razy przez JF i dalej nic, dalej tylko org otwiera a przy kopiach wyskakuje "Otwórz napęd". :(


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  4. Filo301

    Filo301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Opisz dokładnie i po kolei co robisz, bo gdzieś popełniasz błąd.
     
  5. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz lt 2.0b? Możliwe ,że laser pada. A jest to gra xgd3 bo na ten napęd muszą być nagrane ihasem oczywiście te xgd3 tylko.
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Robiłem wszystko tak jak w tym tutku http://xboxforum.pl/artykuly-206/fl...kich-napedow-hitachi-fat-jungleflasher-108795

    Wygrałem tak jak wyżej napisałem "LTPlus-46-2.0.bin". Wkładam np. CoD MW2 lub BO oczywiście kopie pod LT 2 to nic nie reaguje, słychać tylko ze laser pracuje, a po wlozeniu jakiejś org gry np PES 2008, PGR4 i innych to odpala od razu i wyskakuje napis "Zagraj w grę"..:-/

    Napęd: [​IMG]


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  7. Filo301

    Filo301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Też wydaje mi się, że pada laser lub jest zabrudzony.
     
  8. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Wyczyscilem wlasnie laser, i dalej to samo nadal tylko śmigają ogr (szybciej je wczytuję po przeczyszczeniu lasera).
    Mam jeszcze napęd benq vad6038, można np z niego laser przełożyć lub podmienić cały napęd?


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Niestety nie. Twój napęd możesz podmienić tylko na Hitachi (oprócz 78/79) lub Samsung

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    A przełożenie lasera nie pomoże?
    Jedynie wymiana napędu w 100% pomoże?


    Sieminatapało na iPhone 4S :)
     
  11. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wymiana lasera lub calego napedu, naped musi byc fabryczny do tej konsoli. Mozesz napiecie na laserze podniesc moze cie poratujw na chwile.
     
  12. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    a za ile dostanę sam laser?
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    za 25zł moge ci sprzedac naped samsunga 100% sprawny jak wyślesz dvd key to ci flash zrobie od razu
     
  14. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ma napęd fabryczny hitachi to musi mieć taki jak chce grać XGD3. Na samsungu mu xgd3 nie pójdzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum