1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 47 lt+2.0

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Patryk Ratajczak, Grudzień 3, 2011.

  1. Patryk Ratajczak

    Patryk Ratajczak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podzielę się z wami moimi doznaniami :). Dzisiaj zrobiłem flash z lt+1.1 do lt+2.0. Wcześniej przed flashem zaaktualizowałem dash konsoli do najnowszego pobranego ze strony xbox.com. Pożyczyłem Gears Of War 3 od kolegi który ma lt+2.0 na jakimś lite-onie, jemu gow3 działa. Na moim hitachi konsola widzi że jest to gra, ale nic nie można zrobić, ani zainstalować na dysk ani gry odpalić, po próbie odpalenia mam czarny ekran i po chwili komunikat o konieczności wyczyszczeniu płyty miękką szmatką. Starsze tytuły śmigają np. fifa 11.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Stary hitachi, laser juz widocznie nie ten. Jak masz komunikat ze sciereczka to wina plyty/lasera

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zanczy nie koniecznie ja mam BENQ i mam tez ten problem ASSASIN DZIALA koledze mi nie . naped wszystko mi czyta i ine tytuly xgd3 tez np forze4
     
  5. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dexter ja mam tak samo, wszystkie gry chodza poza xdg3.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jaki masz naped ? Ja mam benq konsola nie ma cichej bo caly czas ofline ma lt2.0 i np forze czyta a assasina juz nie:p cuz narazie mam to w dup.. wyjdzie nowe lt przerobie i zobacze jak nie bedz ewtedy dzialac to bede sie martwil:D
     
  7. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znajomy ma hitachi 47 , po sflashowaniu na LT 2.0 również nie chodziły mu gry xgd3 , wszystkie inne uruchamiały się. Pomogło wypalenie na nagrywarce ihas ,wszystkie gry xgd3 mu działają .
     
  8. neon

    neon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    testowane na Hitachi 78 i 47 wypalac wszystko co nowe na iHas 2.4x bez OPC gry nie wszystkie sie instaluja ale dziaja do samego konca np mw 3
     
  9. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    cuz niewiem czy to cos zmieni ale poczekaj na nowe lt:D ja tak robie kolega ma nagrywarke sony i nagral mi forze4 i acr .wynik? forza ok assasin nie:p
     
  10. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lepsza bylaby nagrywarka LiteONa niz Sony :) Nagraj Burner Maxem i zobaczy czy wtedy bedzie dzialac :)
     
  11. patrykbierz

    patrykbierz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym tittle update ?
     
  12. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no dochodze do pytanie wyzej:p
     
  13. wodzorion

    wodzorion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ... ja też mam Hitachi 47, LT+ 2.0 i nie działają mi gry XGD3 - nawet wypalone na iHAS i przetestowane na innych konsolach łącznie z instalacją na dysk.
     
  14. Damian185

    Damian185 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z nowym dashboard'em na tym napędzie?? Będzie wogóle LT 3.0 dla niego??
     
  15. Patryk Ratajczak

    Patryk Ratajczak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie będzie, podejrzewając że nawet dla modeli 78/79 nie będzie. (IN PROGRESS już pół roku i zero plotek/informacji na przewidywany koniec prac)
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
     
Wczytywanie...

Poleć forum