1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 47 z softem od Lite-On 16d2s - błąd C000-0099

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aliengreen, Styczeń 3, 2012.

  1. aliengreen

    aliengreen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Chciałem opisać pewien przypadek, jeżeli są jakieś błędy proszę o poprawienie mnie.

    Mój kolega miał błąd ...C000-0099 przy aktualizacji DASHA do 2.0.14699.0 - na dzień dzisiejszy najnowszego. Mówił że miał wymieniany napęd bo padł mu laser. Po podłączeniu Hitachi 3120 model 47 w JungleFlasher znalazło go jako Lite-On 16d2s. Dodam że poprzednio właśnie taki napęd siedział w konsoli. Wydaje mi się i nie wiem czy to możliwe ale ktoś mu chyba wgrał soft z tego Liteona na hitachi. Klucze były ok, gry działy wszystko, poza aktualizacją chodziło. Konsola cały czas pod XBoxLive, nigdy nie było na niej LT. Po wrzuceniu oryginalnego softu od Hitachi aktualizacja poszła online i wszystko działa. Nie wiem tylko czy chodzą gry na XGD3 nie mieliśmy żadnej żeby sprawdzić. Mimo błędu i próby aktualizacji nie ma bana - co najważniejsze...

    Opisuję tą sytuację bo wydaje mi się dosyć nietypowa, zwłaszcza motyw z tym że JF wykrył Hitachi jako 16d2s.
    Jak ktoś chce mogę wysłać plik *.bin
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    miał spoofowany napęd z hitachi na liteona, dashboard nie jets w stanie zmienic fw napedu dlatego wali bledem, wymienic naped na liteona z wgranym dvdkeyem i po sprawie.
    Niestety przy nowych dashboardach tak sie dzieje.
     
  4. gombej

    gombej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    panowie a co zrobic jak sie nie ma keya i dasboard zamienil liteona na hitachi ? jak wyciagnac klucz z tego
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak dasboard zamienil liteona na hitachi ? Nie rozumiem tego...
     
  6. gombej

    gombej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no normalnie jest to konsola stara z 2006 roku miala od poczatku naped hitachi 0078 i jak padl naped hitachi to wlozylo sie liteona wgrywajac dasz 15999 naped zmienilo na hitachi i tak go widzi w jungleflasherze keya wyciaglem tak jak z liteona i proboje wlasnie czy pojdzie tylko narazie jescze nie wiem jak zrobic zeby znow to byl liteon ;) oczywiscie naped w konsoli nie dziala...
     
Wczytywanie...

Poleć forum