1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 78 dash 13146 nie czyta kopii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez johnnympc, Lipiec 7, 2011.

  1. johnnympc

    johnnympc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Mam problem z napedem hitachi 78fk. Po wgraniu aktualizacji 13146 (przez przypadek -nie przeze mnie) konsolka przestala czytac gierki ale o dziwo czyta np. duke nukem 3, fable 3 i chyba tylko te dwie... reszta napis (otworz naped). Czyta oczywiscie oryginaly. Przerobka to lt+ (robilem restore (oryg. firmware - pozniej update dasha - i znowu lt+ ale nic nie pomaga:( Moze wystarczy dograc jakies patche do starszych gier zeby dash 13146 je zalapal??

    prosze o info:)

    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja proponuje wgrać najnowszego Dasha i przerobić na LT 1.9 Hitachi to nie problem do przeróbki jak chcesz mieć czytane wszystkie kopie a nie tylko oryginały.
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ty czytasz coś ?,przecież pisze jak byk że wgrał 13146 .
    Po 2-gie do Hitachi nie ma LT 1.9 .

    Ps.
    Co do twojego problemu ,to podejrzany jest laser w konsoli.
    Ale to dziwny przypadek,że po aktualizacji.
     
  5. johnnympc

    johnnympc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko to sie zdarzylo dokladnie po wgraniu aktualizacji... moze byc w tym troche racji (laser) ale moze on czyta teraz gry z ap 2.5 a starszych nie czyta... bo wladam duke nukem i dziala, wiekszosc najnowszych gier dziala... mial ktos podobny problem?
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Duke Nuken nie ma AP 2.5 ,a Fable ma ,więc chodzą i takie i takie.
     
  7. johnnympc

    johnnympc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    ale teoretycznie nowy dash nie zmienia firmware napedu hitachi.... moja wersja to 78fk... moze trzeba jakos specjalnie przerabiac 'starsze" obrazy... dziwna sprawa. Ogolnie balem sie ze zniknie mi klucz... a tu zupelnie inna opcja...
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Obrazy gier pozostawiasz bez zmian,czyli takie jak oryginalne .

    Znajomy ma identyczny problem ,ale nie dostarczył mi jeszcze tej konsoli.
    Z tym że po aktualizacji 12625 ,nie wiem jaki napęd ale 2 gry mu działają reszta nie.

    Duke nukem ma wave 11 ,Fable 3 wave 6 .jedna z ap2.5 druga bez,napęd kopie i oryginały czyta.
    Pokręcone to trochę .
    Gry które się nie uruchamiają sprawdź u kolegi ,od niego pożycz kopie i sprawdź u siebie.

    Ale dalej obstawiam laser.(na początek wyczyść go izopropanolem) .
     
Wczytywanie...

Poleć forum