1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 78 LT+ v2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alphard32, Grudzień 4, 2011.

  1. alphard32

    alphard32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Witam
    Wgrałem nowego LT+ v2.0 do napędu Hitachi 78 i nadal nie odpala kopii zapasowych płyt z XGD3.
    Dzisiaj wyszedł fix do 79 - 2.0b, co nie rozwiązuje mojego problemu.
    Czy mogę zrobić jakiś spoof jako 79, żeby wgrać tą łatkę?
    Czy może jest jakieś inne rozwiązanie tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    Pisze wyraznie na stronie c4eva ze na hitachi 2.0 nie dzialaja plyty nagrane metoda truncate. Dzialaja tylko i wylacznie nagrywane nagrfywarkami ihas softem od c4eva...
     
  4. alphard32

    alphard32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    A czy płyta nagrana metodą truncate będzie działała np pod 3.0?
     
  5. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Najpierw poczytaj o cichej aktualizacji m$ to Ci wiele wyjaśni
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    po lt 3.0 pewnie trzeba będzie wszystkie kopie od nowa wypalać z nowym patche do każdej , to samo jak z ap25 tyle ,że teraz było tego dużo więcej niż 5gier
     
  7. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
  8. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Masz rację kakashi i do tego muszą zaktualizować abgx-a
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zostaje zawsze RGH tam nie trzeba nic nagrywać a jednorazowy koszt się napewno zwróci szybko
     

Wczytywanie...

Poleć forum