1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 78 LT+ v2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alphard32, Grudzień 4, 2011.

  1. alphard32

    alphard32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Witam
    Wgrałem nowego LT+ v2.0 do napędu Hitachi 78 i nadal nie odpala kopii zapasowych płyt z XGD3.
    Dzisiaj wyszedł fix do 79 - 2.0b, co nie rozwiązuje mojego problemu.
    Czy mogę zrobić jakiś spoof jako 79, żeby wgrać tą łatkę?
    Czy może jest jakieś inne rozwiązanie tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    Pisze wyraznie na stronie c4eva ze na hitachi 2.0 nie dzialaja plyty nagrane metoda truncate. Dzialaja tylko i wylacznie nagrywane nagrfywarkami ihas softem od c4eva...
     
  4. alphard32

    alphard32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    A czy płyta nagrana metodą truncate będzie działała np pod 3.0?
     
  5. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Najpierw poczytaj o cichej aktualizacji m$ to Ci wiele wyjaśni
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    po lt 3.0 pewnie trzeba będzie wszystkie kopie od nowa wypalać z nowym patche do każdej , to samo jak z ap25 tyle ,że teraz było tego dużo więcej niż 5gier
     
  7. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
  8. zibinu

    zibinu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pafos, Cyprus
    Masz rację kakashi i do tego muszą zaktualizować abgx-a
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zostaje zawsze RGH tam nie trzeba nic nagrywać a jednorazowy koszt się napewno zwróci szybko
     
Wczytywanie...

Poleć forum