1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 78 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotrek1985144, Grudzień 31, 2012.

  1. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    witam mam hitachi 78 wrzucilem LT3.0
    wypalilem hitmana ihasem pod 3.0 dpgralem top lagi itp
    za pierwszym razem...nierozpoznana plyta strasznie laser wariowal jak by nie mogl plyty odczytac...ale za drugim razem hitman odpalil pogralem chwile bylo ok
    potem sprobowalem z crysis 2 bo jest xgd2 i...nierozpoznana plyta....za trzecim razem dopiero odpalil i crysis 2 .
    pomyslalem przeczyszcze laser...fakt byl brudny poniewaz nie kozystalem z tego napedu lezal on okolo 8 miesiecy w szafie i czekal na LT 3.0
    kozystalem z samsunga ze spoofem Lt 2.01 chyba ten naped swietnie smiga...ale wracajac do hitachi ktory jest orginalnym napedem mojej konsoli. po przeczyszczeniu lasera...nic zero,,,ciagle nierozpoznana plyta...co jest zle?? LT?? czy moze laser.... gdyby LT bylo zle wgrane nic by sie nie odpalilo ...a dwa razy odpalily sie gry..orginalne smigaja normalnie
    PS
    konsole mialem zaktualizowana do najnowszego dasha przed wgraniem LT3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Może by laser,przeczysc izopropanolem mozesz też spróbowac usunąc pamiec podreczna w opcjach dysku
     
  4. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    niestety nic to nie dalo...kopie wogole nie dzialaja ..nierozpoznany dysk...a orginaly filmy dvd i dvix dzialaja super
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Hitachi 78 problem

    Musisz nagrac na ihasie/lub na innej wypalaacej cala zawartosc obrazu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    nagrywam ihasem i dogrywam top lagi abgx
     
Wczytywanie...

Poleć forum