1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi 79 dashboard XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawlenko, Luty 2, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam pytanie odnośnie dashboardu, który najlepiej wgrać aby Hitachi 79 na LT 2.0B nie miał problemu z grami XGD3. Czy wgrać najnowszy Dash czy pozostać przy wcześniejszych
    (przy którym najlepiej) aktualnie konsola jest na 2.0.12611.0 ten dash wprowadził obsługę kinecta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgraj 13604 bo jeśli wgrasz najnowszy to nie odpalisz XGD3 bo Dla Hitachi 79 potrzeba LT 3.0 z nowym Dashem.
     
  4. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rozumiem że jeśli chodzi o gry z XGD3 i Hitachi 79 to niezbędny jest odpowedni IHS tzn napęd czy można to zrobić w inny sposób?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie
     
  6. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @akir to jaki sposób polecasz?
     
  7. ziom10al

    ziom10al Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam do was pytanie czy gdy kupie sobie nową nagrywarke Lite On ihas124b to musze ją sflashować tak aby nagrywała gry z xgd3
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak flashem burner max najlepiej pod płytki na jakich będziesz nagrywał.

    tutaj masz tutka jak to zrobić razem z potrzebnym softem Index of /ESLORD/BurnerMAX
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum