1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hitachi ap25 LT+ 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzgrzgrz3, Czerwiec 25, 2011.

  1. grzgrzgrz3

    grzgrzgrz3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,




    Mam w xboxie napęd hitachi(046) niestety przy zakupie był inny. Wgrałem więc firmware LT+ v1.1 wcześniej był ixtreme 1.51. Czy coś jeszcze muszę zrobić aby zadziałały mi gry z zabezpieczeniem ap25? Czy może przez to, że xbox był od nowości z innym napędem nie odpalę ap25?


    Proszę o wskazówki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Dokładnie. Skoro miałeś robionego spoofa nie pójdą Ci gry z ap25. Jedyna opcja to kupienie takiego napędu jak miałeś robionego oryginalnie w konsoli i zamontowanie go. Podaj date produkcji xboxa (pełną) to powiem Ci jaki miałeś napęd pierwotnie.
     
  4. grzgrzgrz3

    grzgrzgrz3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    03 08 2009 zapewne jest to lite-on którego mam i używam do gry na xbl. Cholera w takim razie będzie mnie czekać kolejna męka z wgrywaniem firmware;/
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, jest to liteon bo masz jaspera :) Jak wgrywanie jest dla Ciebie męką to Ci pomoge. Najtrudniej wyciągnąć klucz potem leci od strzała. Jak coś pisz na gg 8945104
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    klucz wyciągasz z hitchi bo jest ten sam i wgrywasz z fw do liteona.....zero męki
     
Wczytywanie...

Poleć forum