1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi i iXtreme 1.6 - pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez akira5, Listopad 27, 2009.

  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    witam. posiadam konsole z napedem Hitachi przerobiona, ale nie wiem jakim iXtreme. kolega powiedzial mi ze nie da sie wgrac na niego nowego iXtreme 1.6 tylko starszego 1.5. czy on ma racje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie kombinuj zapamiętaj napęd Hitachi włącza wszystko na Ixtreme 1.51 i taki wgraj odpala wave 1,2,3,4
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    1.51 i 1.5 to jednak roznica ;), 1.5 nie odpala Wave 3, a 1.51 juz tak ;).
     
  5. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    czyli to nie jest problem ze nie ma opcji zainstalowania 1.6? sprawdza w serwisie. jesli bede mial 1.5 to warto aktualizowac do 1.51 i czy wogole da sie wgrac iX 1.51 na Hitachi?
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Maksymalnie na Hitachi da się wgrac 1.51, ale nowszego nie ma i nie potrzebujesz bo na nim odpalisz wszystkie gry. No problemo.
     
  7. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    to po jakiego grzyba jest 1.6 i czym sie rozni od 1.51?
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    1.6 jest dla Samsunga, BenQ i Lite-ON.
     
  9. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    moje pytanie: to po jakiego grzyba jest 1.6 i czym sie rozni od 1.51?

    dziwna odpowiedz i nie wiele mi wyjasnila :whistle:
     
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    iXtreme 1.6 nie ma na hitachi z tego co się orientuje.
     
  11. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A co mam ci wyjaśnić więcej? Kto go stworzył? Jak się wgrywa? Innej odpowiedzi nie ma.

    Po prostu 1.51 jest dla Hitachi, 1.6 jest dla pozostałych. Kropka i już.
     
  12. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ale ja pytalem czy sie one roznia, a wy mi piszecie ze jest tylko dla hitachi. o **** :whistle:
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma pewnych nowszych zabezpieczen ale teraz to i tak bez znaczenia bo wszystko banuja
     
Wczytywanie...

Poleć forum