1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi-LG spoof z Samsunga

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Czerwiec 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam, może będę miał Hitachi i spoofne go z samsunga ms28. Powiedzcie czy tak samo prosto go się Flas***e jak Samsunga czy jest trudniej. Wystarczy że przygotuje FW do tego hitachi, podłącze do kompa w dosflashu wejdę w Vendor Mode i wezmę write i tyle? Gry XGD3 nie działają??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd3 tylko przy orginalnym napędzie ,na sporfie będą ci tylko chodzić xgd2. tak samo prosto.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    hitachi robi się inaczej niż samsunga, nie masz vendor tylko mode b ogólnie to poczytaj na temat hitachi
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    914
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Nie ma kłopotu z hitachi wystarczy wiedzieć co i kiedy trzeba kliknąć:) Jak byś miał kłopot z wykryciem napędu to "wyłącz podpisywanie cyfrowe sterowników"
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 nie będą działały. Z tego co pamiętam, to musisz wymienić laser w Samsung'u. Nie rób spoof'a.
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Hitachi to często wrzód na *****.
    Jeśli masz 78/79 to odpuść bo nie odpalisz XGD3
    Ogólnie radził bym Ci podkręcić/przełożyć laser bo chyba w tym problem.
     
  8. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    przepraszam, ze odświeżam ten temat, ale mam 1 pytanie


    mówicie, ze gry XDG3 nie działają na hitachi 79 spoof. Więc jeżeli mi działa Forza 4 na hitachi 78, to czyli mam oryginalny, 1 model napędu konsoli - będą działać xdg3 tak?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum