1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi spoof benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kunon, Kwiecień 18, 2013.

  1. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Witam

    Mam pytanie czy opłaca się robić spoof z hitachi GDR-3120L 47 na Benq VAD6038?

    Na Benq można wgrac LT 3.0, ale wtedy potrzebna jest nagrywarka ihas?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po każdym spoofie będziesz musiał nagrywać gry xgd3 ihasem
     
  4. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, nie możesz zrobić takiego spoofa. Dlaczego chcesz wymienić napęd? Na twoim hitachi z LT 2.0 działa wszystko.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Myślę nad wymiana, bo obecny hitachi nie czyta płyt "PLAY DVD", a posiadam napęd Liteona.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli masz napewno poprawny klucz a hitachi był fabrycznie w tej konsoli to wymien tylko laser.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bez fabrycznego napedu zapomnij o grach xgd3 . I jak hitachi fabryczny wgraj lt 2.0 b i xgd 3 musisz nagrac ihasem z lt max lub ihas z pay tools
     
  9. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Czyli mówicie by nie kombinować, wymienić po prostu laser i wgrać LT2.0

    Napęd chyba oryginalny, bo konsole dal mi znajomy, który kiedyś sobie ja kupił na alledrogo.
     
  10. spirite

    spirite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podaj datę produkcji konsolki. (Nalepka z tyłu konsoli MFR Date)
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Dokladnie nic tam innym napedem nie zdzialasz i pogorszysz.
     
  12. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Data 11.10.2006 ale ta obudowa chyba nie jest oryginalna, bo numer seryjny nie zgadza się z naklejka w środku.

    Płyta główna Xenon, na napędzie jest napisane październik 2005.
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Te płyty główne są bardzo wadliwe, napęd będzie kosztował od 100 do 150 zł ja bym w koszta nie szedł przy xenonie . Wymień tylko laser to koszt 50 zł jak Ci konsola padnie to nie będzie tak boleć
     
  14. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Za napęd zapłacisz drugie tyle ile jest warta cała konsola - nie opłaca się.
     
  15. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Tez tam myślę,allegro gość chce sprzedać taki sam napęd za 20zl lub kupie sam laser ile pochodzi to się pogra, a potem pomyślę o slimce i zrobię rgh.
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sam laser lepej,ten napęd też może być walnięty
     
  17. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odświeże temat ,mam taka sama sytuacje mam xenona narazie dobry ,ale ostatnio padł mi falcon i mam napęd benq ,w xenonie jest hitachi 3120L ,czyli nie uda mi się podnienić napędy? , wyciągne klucz i hitachi ,wrzuce do benq który ma juz lt3.0 i co konsola (xenon) nie będzie czytać gier xgd3 z napędem benq?
     
  18. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ew , mam jeszcze samsunga ms28 i z tego co czytam to na niego jest lt2.01,co mam zrobic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum