1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi spoofed na lite-on problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piasek1906, Listopad 29, 2010.

  1. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    Witam serdecznie zainteresowanych moim problemem.

    Posiadalem w konsoli naped Hitachi ktory ulegl uszkodzeniu ale udalo mi sie wydobyc klucz i fw napedu. Zakupilem nastepnie naped lite-on serii pierwszej i dalem to znajomemu a on wgral mi tam ixtreme 1.5.1 przy pomoca wydobytych predzej plikow.

    Problem:
    Pliki uszkodzily sie wraz z dyskiem wiec jak wyciagnac dvd-key z tego napedu i jak przygotowac lt+ pod ten naped

    P.s.1 Kolega wyjechal i nie moze pomoc
    P.s.2 pisze z iphone z tad brak polskich znakow
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    Mam rozumiec iz mam postem powac jak z Hitachi mimo ze fizycznie jest to lite-on?

    A jesli tak to czy to nie skresla moich szans na lt+
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a ja zrozumiałem że masz hitachi :)
    nie jak masz liteona to w jungle flasherze dajesz dummy from ixtreme i klucz odczytany
    nie będzie problemów bo masz juz wgrany ix1.5

    można wgrać LT+ do liteona ale grac tylko offline
    bo spoof napędu grozi banem i jest juz wykrywalny
     
  5. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    I tu jest problem :p gdyż wykrywa napęd i ventor mode. Pisze jaki ixtreme jest wgrany ale przy próbie wyciągnięcia klucza wyskakuje błąd a plik key.bin ma 16 bajtów.

    Czym to może być spowodowane.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale jaki błąd ci pisze ?
    a tacke dałeś do połowy ?
    czytaj dokładnie komunikaty na ekranie
     
  7. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    najpierw wyskakuje jaki mam extreme nastepnie kaze mi zapisac key i Inquiry no i potem **** cos typu ze to nie naped liteon .
    a to jest litek .
     
Wczytywanie...

Poleć forum