1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachi wykrywany jako TS-H943A ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MiK, Styczeń 6, 2012.

  1. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Posiadam napęd Hitachi 59 (tak pisze na obudowie) natomiast JF widzi go jako TS-H943A (spoof z Samsunga???). Dodatkowo log pokazuje "Drive is Hitachi.. 78/79 " Co mam zrobić aby wgrać LT 2.0 ? Przywrócić OFM?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kupić samsunga

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie ma jakiejś innej opcji oprócz nowego napędu lub X. Nie można tego jakoś obejść ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak chcesz grać xgd3 kupić orginalny napęd jaki ma ta konsola.masz sporfa ale to nie podziała z najnowszymi grami
     
  6. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To znaczy, że wcześniej w tej konsoli był samsung a ktoś podmienił go na Hitachi. A może oryginalnie był hitachi a ktoś go przebrandował na samsunga ( o ile to możliwe )?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak, to się nazywa właśnie spoorf
     
  8. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli bez klucza się nie obejdzie ? Nie posiadam takowego.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie obejdzie musisz tego napędu co masz wyciągnać
     
  10. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakby to było takie proste :) Poprzez wytyczne w tutku dla Hitachi nie działa, pewnie przez spoof. A w razie czego z MB też idzie wyciągnąć ? Oczywiście w serwisie.
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przez usb probe powieno dać rade
     
  12. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I napęd nie działa poprawnie, pewnie poprzez moje nieudolne flash'owanie :). Konsola widzi napęd i z pada mogę go otwierać/zamykać jednak płytki z grami widziane są jako zwykłe DVD. Czy z takiego napędu jest możliwe odzyskanie klucza ewentualnie z płyty głównej jak napęd okaże się "wyczyszczony" ( w serwisie z allegro na przykład ) czy lepiej zbierać na nowego X ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum