1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitachii spoof na liteon ciąg dalszy

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez gomezja, Listopad 27, 2011.

  1. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    Więc wracajac do tematu problemu z napędem. Konsola 2009 marzec a wśrodku niespodzianka hitachi 2006 wygląda jakby ktoś wcześniej podmienił napę. Klucza nie mam. Po podpięciu do junglfashera w drive info wykrywa jako liteon no jednak widzę że fizycznie hitachi czyli był spoof był kiedyś napęd liteon ktoś sobie pożyczył i włożył hitachi. Pytanie: czy jak wydobędę klucz i włoże napęd liteona powinno być wszystko ok? no bo nie wierze ze w konsoli 2009 byl naped 2006 tym bardziej ze drive info pokazuje litka...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Włóż litka, wgraj fw i aktualizacja dasha jak i gry będą działać
     
  4. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    tak tez myslalem. NO nic musze zgrac klucz jeszcze ten naped strasznie dziwnie sie zachowuje i nie chce wejsc w mode b za chiny ludowe
     
  5. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
  6. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    jak przerabiac to ja wiem problem w tym ze jak naciskam send mode b to nie wykrywa napedu hitachi bo jf wykrywa go jako litka a nie moge zastosowac procedury litka bo elektornika i naped hitacvhi fizycznie, sprobuje jeszcze dosflashem
     
  7. opaeal2

    opaeal2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W drive naciśnij scan i wybierz napęd z listy.
     
  8. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    niestety przerobilem juz nie jeden naped probowalem wszystkiego w drive info litek fizycznie hitachi nie wykrywa go przy scan nie wykrywa go przy send mode b
    edit1 zostawilem konsole w pracy jutro sprawdze co na to dosflash, chodzi mi tylko o wyciagniecie klucz bo kupuje naped litka i po prostu wloze tak jak bylo bo to nie ma sensu
     
  9. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    OK więc dosflash wiesza sie na wykrywaniu napedu...jakies pomysly na sciagniecie klucza?
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Dosflash i bootowalny pendrive.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    no wlasnie mowie ze wiesza sie przy wykrywaniu napedu...przypominam fizycznie naped hitachi wykrywany w jungle i dosflash 32 jako liteon wiec podejrzewam ze kiedys w konsoli byl naped liteon i zostal spoofniety hitachi 78 na liteona potrzebuje klucz by wsadzic spowrotem liteona
    EDIT 1 JESLI KTOS MOGLYBY POMOC I CHCE WIEDZIEC WIECEJ PROSZE O GG 1377991
     
  12. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    I jest postęp. W koncu odało mi się wykryć napęd wprowadzić go w mode b zczytałem klucz i niespodzianka klucz to ciąg 74747474 czyli niepoprawnei zczytany klucz....rozumiem ze konsola smietnik czy coś z niej jeszcze może kiedyś bedzie?
     
  13. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A konsola normalnie odpala starsze gry?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  14. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    a zebym ja to wiedzial w pracy jestem generalnie konsola ma stary dash i chcialem tylko wyciagnac z niej klucz bo miala hitachi spofnieteog na litka no ale wyciagnalem a tam 74747474747474
    EDIT1 z tego co wyczytalem odpala oryginaly ale jak z starszymi nei wiem ale to na pewnoe nei jest prawidlowy klucz
     
  15. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    To sprawdz jaki ma dash i czy odpali jakakolwiek gre.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  16. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    a co to ma za znaczenie i tak klucza nie mam i jest neiprawidlowy i tak. to nie o to tu chodzi
     
  17. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie rozumiesz. Jak dziala to znaczy ze zle zczytales kod. Jak nie odpala gier tylko dvd to konsola ma inny dvd key.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  18. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    no kod 74747474 na pewnoe nie jest poprawny pytanie dlaczego sie zle zczytal...
     
  19. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Kurde chlopie sprawdz czy konsola odpala gry i napisz.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jak co odczytam ci z niej key. wiecej na pw

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  21. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miałem ten sam problem i pomogło jedynie odczytanie za pomocą Lizarda w innych wypadkach **** .
     
Wczytywanie...

Poleć forum