1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitahi z LTPlus v1.1 - nie działają gry z AP2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byhlk, Luty 3, 2011.

  1. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak w temacie posiadam napęd Hitahi 47 przerobiłem je na LTPlus-47-1.1 i niestety NFS HP ani Asassin nie działają mi.
    Przed napisaniem tego posta zmarnowałem 5 płyt czy aby wszystko dobrze nagrane, przerobiłem ponownie konsole i nadal nic! Po włączeniu gry wyskakuje coś w stylu "nie można odczytać płyty".
    Najlepsze w tym wszystkim jest to, że te gry działają u znajomego któremu sam wgrywałem LT+ na Liteona.
    Reszta gier działa bez zastrzeżeń, czy to wina lasera?
    Jeśli tak to która regulacja na laserze jest od DVD lewa czy prawa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a naped byl oryginalnie w konsoli czy nie?
     
  4. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie oryginalnie był liteon.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    no wiec dlatego nie dziala. musisz wlozyc liteona albo benq
     
  6. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu reszta gier działa??
    Jakie napędy na jakie można wymieniać??
    Z tego co już wiem to:
    zamiast liteona - benq
    a reszta jak?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    te co obslugują ap tylko na takie co obsługują......twoj hitachi nie obsługuje ale skoro miałeś liteona to musisz włozyć liteona lub benq.....lub hitachi 78/79.......
     
  8. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czemu nie hitahi 49? Przecież LT+ jest i na niego, po za tym miałem jeszcze napęd samsunga i wszystkie działały więć nie rozumiem czemu hitahi miał by nie czytać gier ab2.5, samsung oczywiście był z LT....
    Macie gdzieś rozpiskę jaki napęd za jaki można wstawić?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mowię ci że możesz wstawić liteona, benq lub hitachi 78/79...........
     
Wczytywanie...

Poleć forum