1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitamn Sniper challenge

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Marcin_36, Wrzesień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Witam. Mam taki problem: otóż mam zainstalowanego na dysku Hitmana SC i od kilkunastu dni w niego nie grałem. Dzisiaj włączyłem gre, menu normalnie mi sie menu wyświetliło, wybrałem Paly challenge i tu konsola sie wiesza. Próbowałem kilka razy zawsze tak samo. Jak ostatni raz grałem działało bez problemu. ma ktoś jakiś pomysl co można zrobić żeby gra zaczęla znowu działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Zainstaluj ponownie na dysku

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Nie zainstaluje ponownie, poniewaz nie mam tego na płycie, bo to z cyfrowej dystrybucji
     
  5. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    W internecie możesz za darmo pobrać i potem wrzucić przez pendrive na konsole

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    A mogłbyś dokładniej powiedzieć jak za darmo pobrać i z jakiej strony?
     
  7. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Na Digiex.net poszukaj, sam stamtąd pobierałem i hulało, jak już pobierzesz to wgraj na pendrive programem HORIZON

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    A czy żeby móc w to zagrać nie trzeba mieć przerobinej konsoli? Pytam bo mam nie przerabianą i niezbyt orientuje sie w tych tematach
     
  9. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Sam mam nieprzerobioną i mi chodziło więc spokojnie możesz pobierać

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Ok dzieki, postaram sie jak najszybciej to sprawdzić i powiem czy działa czy nie
     
  11. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    I jak? Działa?

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Jeszcze nie ściągnąłem. Będę starał sie zassać to dzisiaj w nocy, bo niestety mam taikego neta że żeby pobrać jakiś większy plik (czyt. +100 MB ;)) muszę to sobie jakoś sensownie zapanować:)
     
  13. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Brak edycji postów

    Pobrałem, ale ni moge zainstalować - Horizon mi nie działa. Ściągałem z kilku stron zawsze wyskakuje błąd. Jest jakiś inny sposób instalacji?

    //EDIT

    znalazłem taką instrukcje instalacji na tej stronie co podałeś ale nie rozumiem o co chodzi w punkcie 3. móglby ktoś wyjaśnić?
    1. Download the entire file
    2. Extract the game from the file
    3. Content\0000000000000000/the rest of it here
    4. Inject to the X360 USB stick
    5. Copy to the 360 HDD or play via USB stick
    6. Enjoy

    Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Wedlug tego i nie zadziala ci jako to demo na rgh.
     
  15. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    To znaczy że do folderu:Content\0000...\(widocznego tylko w programie "USB TAUGFIX czy jakoś tak")
    musisz wrzucić rozpakowaną grę(to będzie chyba kilku cyfrowy folder a w środku plik gry)
    Ta cała instrukcja jest własnie do ww. programu
    Ale jaki błąd występuje przy HORIZONIE?

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  16. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Wyskakuje taki błąd: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ,ale to już jest nie ważne. Bylem u kolegi i u niego Horizon działa. Zainstalowalem hitmana i sprawdzam na konsoli a tu to samo. Do głowy mi przychodzi jeszcze tylko jedna myśl: zainstaluje to na innego pendrive-a. Może to coś da? Może ten mój, który kupiłem specjalnie do xboxa jest za wolny? Nie wiem. Jutro spróbuje i dam odpowiedź.
     
  17. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Możesz jeszcze spróbować włączyć HORIZONA w trybie zgodności.
    A próbowałeś wgrywać tym USB TAUGFIX?

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Jutro sie bede bawil horizonem to zobacze. A o USB TAUGFIX google nic nie wiedzą, poprawia tylko na USB BUG FIX ale tam nie widze nic konkretnego

    Edit:
    Niestety dzisiaj nie mam za bardzo czasu na zabawe z hitmanem Postaram sie to zrobic jak najszybciej, a odpowiedź czy działa czy nie na pewno dodam.
     
  19. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Ok.Powodzenia życzę :p

    Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    No więc tak: nagrałem Hitmana na porządnego pendrivea i działa:D
    Wniosek: jak kupujesz pendrivea do konsoli kup porządnego, a nie chiński szajs;)
    Tak to jest jak sie chce zaoszczędzić.
    Wielkie dzięki SpilnerPL za pomoc:)
    Temat do zamknięcia.

    PS. Chce ktoś kuić pendrive 16 gb?;)
     
  21. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Hitamn Sniper challenge

    Nie ma za co.
    Przyjemnej gry życzę :D

    Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum