1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman Absolution i Skyrim(2 pytanka)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Croxite, Luty 17, 2014.

  1. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Cześć, mam do was 2 nutrujące mnie pytania odnośnie tych gier.
    1. Czy jest możliwość dograć do hitmana(kopia) angielski dubbing w jakikolwiek sposób? chciałbym polskie napisy i angielski dubbing bo polski mi zbytnio nie podchodzi.
    2. Czy jest już wersja the elder scrools v skyrim pl, którą idzie zainstalować na hdd czy dalej trzeba z płyty jechać(trochę szkoda mi lasera szczerze mówiąc)? dzięki wielkie z góry ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Raczej tego nie zrobisz - będziesz musiał albo wrzucić spolszczenie do ISO albo pobrać od razu wersję PL i ponownie wypalić.
    2. Z tego co wiem to wersję od DOG'a nie da rady wrzucić na hdd.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to pobierasz przez Marketplace np. w konsoli i od razu powinno działać. - nie wiem czy czasem nie będziesz musiał zmienić region na US, aby to pobrać.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ok działa, dzięki za pomoc ;)

    edit/

    Nie do końca jest ok, po pobraniu tego patcha z angielskim dubbingiem gra się wiesza... Jakieś pomysły?
     
Wczytywanie...

Poleć forum