1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman HD Trilogy (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 24, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    RELEASE: Hitman.HD.Trilogy.XBOX360-COMPLEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. teru87

    teru87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bedzin
    wie ktos moze jak to uruchomic na rgh?wyskakuje blad pobierz ponownie i wywala do nxe
     
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Hitman HD Trilogy (2013) XBOX360-COMPLEX

    Jaki masz dash? bo też mam taki problem z gra Vanquish, z tego co mi się podsuwa na myśl to aktualizacja dasha no i może jeszcze dashlaunch'a
    Mój dash: 14719(więc trochę stary)
    Dashlaunch: 3.04
    * HTC DHD *
     
  5. teru87

    teru87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bedzin
    dash mam ten sam 14719 dashlaunch ostatnio aktualizowalem wszystko mi smiga pierwszy raz taki blad mi wyskakuje
     
  6. dolat1967

    dolat1967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Mam problem. Ściągnąłem hitmana i gdy go włączam wyskakuje mi informacja, że muszę zrobić aktualizację. Podczas instalowania aktualizacji wyskakuje błąd, chociaż wygląd dasha się zmienił. Gdy próbuje znów włączyć hitmana znów trzeba zrobić aktualizację. Mam lt 2.0. Czy wystarczy, że zrobię tą aktualizację przez pendrive? Jeżeli tak to jaką wersję? Z góry dzięki za pomoc.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dash musicie zaktualizowac do 16202
     
    1 osoba to lubi.
  8. teru87

    teru87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bedzin
    wiec jesli mam konsole z RGH to musze aktualizowac freeboota do 16202 ???
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na RGH i 16202 działa bez problemów/.
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Niestety tak.
     
  11. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze troche glupie pytanie , ale czy ktos nagrywał tą gre ihasem z ltmax ? ta gra nie jest xgd3 a słyszałem ze stare gry czasem zle sie nagrywają ihasem, jest ktos wstanie rozwiac moje wątpliwosci ?
     
  12. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Można aktualizować bezpiecznie, nic nie usunie (2.0, 15574) ?
     
  13. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Witam

    Nagrałem grę ihasem i uruchomiła się normalnie LT 3.0. Ale ma pytanie jak mi się pokazuje plansza z wyborem w jaka część chce zagrac to mam do wyboru tylko 2 i 3 cześć a "blood money" nie mam. Wie ktos o co z tym chodzi?
     
  14. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Blood Money jest na osobnej płycie, a że podobno niczym się nie różni od wersji wydanej na x360 z 2006 roku trzeba ją ściągnąć osobno.
     
  15. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    dzięki za odpowiedź
     
Wczytywanie...

Poleć forum