1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HITMAN: ROZGRZESZENIE błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nex45, Grudzień 5, 2012.

  1. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemano, mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć czy to jest jakiś błąd? Robiłem to pierwszy raz, oczywiście gra nie poszła (płyta jest nie obsługiwana) robiłem jak z poradnika, ale mi się wydaje że to ISO jest uszkodzone. Ale wole spytać kogoś ogarniętego bo ja to lajk w tych sprawach na razie :) W linku macie screena z abgx360, niech mi ktoś powie czy jak taki error jest że coś tam nie ma verificated to mam nie nagrywać czy co mam robić. Pozdro


    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e23566b67a39b.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wszystko oki tylko ze 3% obrazu przelecialo trzeba poczekac do 100% obraz sie zrobi oczywiscie pod lt 3.0 w tym przypadku , jesli potraktowales tylko abgx jesli pod lt 2 to jeszcze musisz użyć xbc , no chyba że staje na 3% i nie idzie dalej?
     
  4. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Nie nie bo ja tylko włączyłem i zrobiłem fote na pokaz, mam 3.0 więc robiłem tylko tym i nie wiem co źle zrobiłem że nie poszła.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  6. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Tak właśnie robiłem, spróbuje jeszcze raz przepuścić. Może coś w opcjach nagrywania zwaliłem
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe te opcje sa na bank sprawdzone bo sam z nich korzystam przy wypalaniu na LT 3.0 a jesli obraz faktycznie zrąbany ściągnij nowy , abgx przy każdym uruchamianiu musisz wgrac te ustawienia (load :) )
     
  8. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    A mógłbyś mi jeszcze dać linka z opcjami w IMG burn z których korzystasz?
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja nagrywam pod PLatinum i pelen opis znajdziesz od te plytki na forum jesli inne to nie za bardzo pomoge chyba ze verbatim to tez takowe ustawienia mam ja ogolnie wierny Platynie :) i poki co nie zawodzą mnie i mojego ihasa ...
     
  10. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Druga płyta i znowu to samo ;/ Już nie wiem co z tym zrobić. Nagrywałem na verbatimie 2,4x i płyta nieobsługiwana, a pierwszy komunikat był żeby przeczyscic plyte scierką. Jak ktoś wie co zrobić to niech pisze.Oczywiście wszystko nagrywane iHasem124b


    /edit

    LayerBreak=2133520 - taki jest plik .dvd, mam go zmienić na taki jaki jest w poradniku?? To coś pomoże?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jakie wydanie grupa? Ja ci polecam sciagnac z innej grupy o ile jest lub skasuj te iso rozpakuj rar jeszcze raz skan abgx 360 autofix level 3. Wlacz tryb awaryjny nagraj imgburn na 2.4x lub 4x na dobrej plycie lub pod jaka masz soft do ihas i nagraj. Mozliwe ,ze masz za niska jakosc nagrania lub plyta do bani. Oczywiscie zaznacz weryfikacje. Ja sie spotkalem z opcja ,ze grana slimie smiga na facie slabszy laser juz bylo nie obslugiwana.ale na lepszej plycie smigalo i na facie.
     
  12. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    No nagrywałem na Verbatimach 2,4x ihasem
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nero check czy jakosc tak sprawdz jakos nagrania plyte sproboj na innym xie. Lt max i id plyty dobrze dobrane? Brak bledow abgx?oprocz weryfikacji? Gra po nagraniu sprawdzona w imgburn poprawnosc nagrania?
     
  14. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Raczej wszystko dobrze dobrane, brak błędów. A co z tym plikiem .dvd zmienić zawartość na taką jak podają w poradnikach czy to raczej nic nie da?
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak skanujesz abgx360 to on sprawdza ten plik i nie musisz nic zmieniac. I nagrywasz z pliku .dvd?
     
  16. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Szkoda ,ze nie masz log z img . Tak sie wydaje ,ze robisz wszystko oki. Mozliwe ,ze masz lt 3? .To pierwsza gra xgd3 co nagrales? Na xie testowales jakies gry xgd3 pod lt 3?
     
  18. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Nie to moja pierwsza gra ogólnie jaką nagrałem.
     
  19. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nagraj jakas xgd2 .wydaje mi sie ,ze x nie ma lt 3.0 .kiedy flashowany?
     
  20. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Ojj nie wiem, ja go kupiłem przerobionego, ale chyba jak by nie miał LT 3.0 to by wogóle nie czytał płyty nie? A jak wkładam to jest ikona hitmana
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lt 2 moze miec . Nawet obrazek ponizej lt widac. Wiec musisz tego lt byc pewny bez tego xgd3 nie pojdzie. A lt 2 a 3 inne przygotowanie iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum