1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman: Rozgrzeszenie / Hitman: Absolution (2012) PAL.PL.XBOX360-SRT / POLSKA WERSJA

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 22, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Hitman.Absolution.PAL.PL.XBOX360-SRT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Wszystko dziala elegancko na LT+3.0
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Albo piszecie o sprawach technicznych wstawki, albo następnym razem polecą warny za OT.

     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jest możliwość ustawienia tylko polskich napisów, a dubbing zostawić angielski ?
     
  6. paaczek

    paaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, jest tylko Polski dubbing, napisy PL i ENG, ktoś pisał w innym temacie że Cenega ma wypuścić patch dodający Angielski dubbing, pożyjemy zobaczymy.
     
  7. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ktoś próbował przeglądać zawartość ISO? Z tego co ja widziałem, niestety nie ma żadnego większego ładu ani składu i trudno ocenić, co trzeba by podmienić, żeby uzyskać wersje z oryginalnymi głosami :/ Co do patcha - może zrobią do wersji PC, ale nie do X360 :/ Liczę, że ktoś coś z tym zrobi bo to spolszczenie jest gorsze od Enemy Territory... Przecież wystarczyło tylko zrobić polskie napisy...
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    A czy w jakiś magiczny sposób można do wersji ENG jakoś dodać napisy PL w późniejszym czasie?
     
  9. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy nagrana zwykła nagrywarka działa ?
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A mi się ten Polski dubbing podoba,napewno jest lepszy niż komentarz w FIFE ^^ i lepiej się go słucha,niż prowadzącego RMFFM od godziny 10 ;/
     
  11. atm3d

    atm3d Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziala
     
  12. ewa0123

    ewa0123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie
     
  13. lesterek

    lesterek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam problem gra nagrane ihashem pod LT 2.0 wczesniej dogralem topologie i tak gra się instaluje na 100% na hdd jednak po odpaleniu wywala błąd ze szmatką. Jedno co mnie dziwi to to że przy wczesniejszym dogrywaniu topologi do innych gier w abgx miałem napis na czerwono i mowa cos o 12 sektorze i to podobno znaczyło że jest ok pod LT 2.0 a tutaj w tej grze nie mam tego czerwonego napisu pomoze ktos???
     
  14. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Czy można jakos wyłączyć podpowiedzi. Cały czas mi jakiś żeński głos podpowiada.
     
  15. dydel

    dydel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silesia
    W opcjach ?

    Ja też już nie umiem zainstalować nowych gier na LT 2.0, potrzebny już iHas lub LT 3.0, nic nie poradzisz.
     
  16. lesterek

    lesterek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak tylko ze ja mam juz ihasha i wszystkie gry xdg3 do tej pory odpalałem
     
  17. cichybil

    cichybil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie bede wdzieczny jak tos pomoze bo mam ihasa i lt 3.0 jak dotad kazda gra sie wypalała idealnie jak dotej pory oprucz tego hitmana nie wyskakuje komunikat ze szmatka ale zwiesza mi sie gra w ruznych momentach jezeli ktos z was juz nagrywał ihasem to bardzo bym prosił o ustawienia ing burn z tymi zaawasowanymi dodam ze gra ktora u mnie sie zwiesza dałem ja znajomemu a u niego płynie u mmnie zaczeła sie zwieszac po aktualizacji tej od hitmana a jak zrobiłem format dysku i miałem neta nie podłaczonego to gra chodziła ale jak znowu zrobiłem ta durna aktualke z hitmana to mi zwiechy łapie ale wszystkim chodzi wokoło tylko nie mi oco tu kaman
     
  18. adamzki

    adamzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    holandia
    mam tu lt3 ,ihasa 124b,abgxa nagrywanie na profilu ricohjpn 2,4x z opem bez opa,6płyt w róznych kompilacjach ustawien,dodam ze call od duty smiga,gra przy intsalce na wszystkich płytach wywala sie na 44%,natomiast z płyty moge sobie obejrzec intro w kampani i juz nie moze przejsc dalej przez moment ładowania,rzuci ktos swiatło?
     
  19. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Hitie / Hitman: Absolution (2012) PAL.PL.XBOX360-SRT / POLSKA WERSJA

    Moim zdanie jest takie. Im więcej się człowiek naczyta,tym więcej bawi się ustawieniami i potem są żale i skomlenia. Jest poradnik na forum,uatawcie tak jak jest i nagrywajcie,ją tak nagralem ponad 100 kopii i ani razu problemu nie było,a wy kombinujecie a potem jest ryk.

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  20. emilo123

    emilo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Moim zdaniem masz skopany obraz. Miałem tak przy forzie i xcom. Weryfikacja abgx była ok w imgburn teź ale przy wgrywaniu na dysk błąd przy połowie i zwiecha po intro. Gdy ściągnąłem nowy obraz wsio gra na tych samych ustawieniach. Przypomne że też mam ihasa i nagrywam tylko na verbatimy a ustawienia imgburn 2,4x prędkość opc włączone i wszystkie gry chodzą tylko trzeba mieć zdrowy obraz iso.
     
  21. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Z interneta se zaczerpnij.
    Panowie,grał ktoś w kontrakty ? Warto się w to bawić,bo pobrałem rozszerzenie,ale nie miałem czasu nawet tego włączyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum