1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman: Rozgrzeszenie konsola się zawiesiła. Gra od nowa.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BuRRRza, Grudzień 15, 2012.

  1. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    881
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Witam. Odpaliłem Hitmana włączyłem kolejną misję pod tytułem Fight Night po skończeniu wziąłem Continue i już wczytywało kolejną misję gdy konsola się zacięła, odczekałem chwile nic nie pomagało więc wyłączyłem. Włączyłem ponownie odpalam Hitmana a tam nie ma opcji Continue tylko New Game !? Miałem 12/20 Completed i nie chce mi się zaczynać gry od nowa. Patrze w ustawieniach konsoli w pamięci save jest z dzisiaj 11:12 akurat jak skończyłem misję Fight Night a konsola jakby go nie widzi. Proszę pomóżcie. Czy mogę jakoś wrócić do tamtego save?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miałem coś podobnego. Mam RGH i zainstalowałem DLC do GTA IV. Przy rozpoczynaniu gry pisało czy chcesz zagrać w dodatek - wziąłem ''TAK''. Sprawdzam czy działa no i wyłączyłem(wyjąłem płytę z GTA IV podczas loadingu pierwszej misji(nie zapis lub odczyt save'u). Przy drugim uruchamianiu już nie widzi tego DLC ale na drugim profilu mogę normalnie uruchomić to DLC. Spróbuj może wyczyścić Pamięć Cache.
     
  4. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    881
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Ja nie mam przerobionej konsoli gram na oryginałach. Wyczyściłem pamięć podręczną i nic. Zagrałem na drugim profilu i nic ( zresztą save jest przypisany do 1 profilu także chyba raczej słusznie nie działa na drugim ). Skopiowałem save do zapisu w chmurze odpaliłem ale też go nie widzi. Czekam dalej. Pomóżcie!
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Prawdopodobnie masz uszkodzony save i nic z tym nie zrobisz, musisz zacząć grać od nowa.
     
  6. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    881
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Hmm. A jest jakiś sposób by na nieprzerobionej konsoli wgrać save po tej misji i grać od nowa ?

    I jeszcze jeden problem. Chciałem zagrać Kontrakty. Kupiłem kod (darmowy), pobrałem go włączam grę od nowa i nic się nie dzieje pokazuje mi 3 opcje Cancel, Kup kod lub wpisz kod. Słyszałem ,że kontrakty można zagrać bez wpisywania kodu ponieważ twórcy zrezygnowali z tej możliwość tuż przed wyjściem gry także kupiłem darmowy kod. Czekam na odpowiedź!
    Pozdrawiam
     
  7. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    miałem to samo tylko po przejsciu calej gry odpalilem od nowa i na pierwszej misji mi padł save , zaraz po tym jakzacząłem grać kontrakty ..
     
  8. Carloos

    Carloos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Dzisiaj też mnie to spotkało. Nie ma żadnego sposobu, żeby przywrócić poprzedni stan gry? ;/
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma
     
  10. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    881
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Po każdej misji róbcie sobie save i zrzucajcie go na pendrive. Przy kolejnej utracie save będziecie mogli zacząć wgrać go ponownie i zacząć od ostatniego momentu. Osobiście gra zacięła mi się trzy razy i przechodziłem ją po raz trzeci ale ,że była tego warta to ją ukończyłem. Sposób ze savemi na pendrive - osobiście z niego nie korzystałem ale został mi polecony na innym forum także myślę ,że powinien zadziałać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum