1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman: Rozgrzszenie problem z save

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BuRRRza, Marzec 25, 2013.

  1. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Witam. Po raz drugi zacząłem grać w Hitmana i po raz drugi gra złapała freeza po 13 misji. Za pierwszym razem nie robiłem save w chmurze i save został uszkodzony po tym freez'ie. Jak zacząłem drugi raz grać robiłem save w chmurze i gra znowu złapała freeza i nie czyta tego save dlaczego ? Czy da się w ogóle przejść tą grę bo tracę cierpliwość powoli. Dodam ,że mam angielską wersję i pobrałem save z angielskiej strony , rozpakowałem, zgrałem na pendrive . Następnie podłączyłem pendrive do xbox, skonfigurowałem, podłączyłem pednrive do pc wgrałem znowu save, podłączyłem do xbox save zgrałem na dysk (zastąpiłem poprzedni) włączyłem grę odpaliłem z dysku nie widzi , odpaliłem z pendrive nie działa. Konsola nie przerobiona. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Nadal czekam na pomoc.
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mialem to samo z tym ze raz mi sie to zdarzyło po czym mialem nauczke i przed kazdym wylaczeniem konsolki robiłem kopie sejwa z dysku na pena w razie gdybym uruchamiał i stało by sie to znowu,moze przez to ze pobrałes tego sejwa a nie jest to twój osobisty:p
     
    1 osoba to lubi.
  5. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    To co mam zrobić ? Zacząć grę od nowa i zgrywać każdego save na pena ? Co potem zrobić jak gra znowu zatnie i nie będzie widziało tego save z pena ? Save odtwarzać z pena czy zgrać na dysk twardy i z dysku odtworzyć ? Dlaczego nie działa ten save z internetu ? To musi być jakiś specjalny ?
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak zacznij gre od nowa i po tym jak bedziesz chciał przerwac gre(wyłączyc konsole) wyjdz do interfejsu ''skopiuj'' sejwa z dysku na pena i tak w kólko w razie awarii bedziesz miał zapasowy na penie i az tak duzo nie bedziesz stratny,przy uruchamianiu gry wyciągnij pena zeby w razie W nie uszkodzilo ci obu sejwów choc nie wiem bo i tak zaznaczasz przy wlaczaniu gry skąd ma ci brac zapis czy z pena czy z dysku:)
     
    1 osoba to lubi.
  7. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Ok. Przeszedłem trzy misje i zrobiłem tak jak kazałeś. Wszedłem na dysk twardy i skopiowałem save na pena. Jutro mam zamiar przejść kolejne trzy misje i zrobić to samo. Czy to naprawdę zadziała jak znowu mi grę zatnie ?
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Musi zadziałac bo bedziesz miał swój wlasny-osobny save na penie a nie wiadomo co tam ściagane z neta,jak pisałem wczesniej przed uruchomieniem gry pyta skąd chcesz brac zapis no i zawsze wybieraj dysk to niema opcji zeby ci sie i z pena i z dysku uszkodził:)
    Swoją drogą mi sie uszkodził przy 13 misji myslalem ze szału dostane,zaczalem gre od nowa robiac zapasowy save,ale juz mi sie nie przydał bo przeszedłem gre do konca.
    Przyjemnej gry bo jest godna uwagi:)
     
    1 osoba to lubi.
  9. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Właśnie mi też na 13 misji.. Pechowa 13. Kolego dzięki wielkie za pomoc leci przydatne . Jak będę miał jeszcze jakiś problem to będę pisał.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum