1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hitman zawiesza konsole

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kogutix, Kwiecień 5, 2013.

  1. Kogutix

    Kogutix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ściągnąłem 2 obrazy hitmana oba chyba od srt bo jest pełna polska wersja.Problem polega na tym że podczas pierwszego intra pierwszej misji Zawisza się cała konsola,raz udało się i przeleciało to intro ale zawiesiło sie na ładowaniu misji po intro.Nagrywałem ihasem 124 D użyłem programu burnermax nagrywane na verbatimie 4x z opc. Wiecie co może być nie tak,czytałem żę sporo ludzi też miało taki problem tylko nikt rozwiązania nie podał.Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Sproboj na ang wersji moze pl ma blad.
     
  4. Kogutix

    Kogutix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ludzie piszą ze im pl działa
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Verbatim nagrywaj na x2.4 miałem tak ze Skyrim niby wszystko ladnie sie nagrało ale zawsze w tym samym miejscu czyli na początku gry jak sie zjeżdzało tym wozem z góry sie wieszało,w moim przypadku ponowne nagranie plytki pomogło.
    Próbowałes zainstalowac na dysk?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wina plyty lub jakosci nagrania lub za szybko nagrywane.
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak też mysle,spróbuj zainstalowac na dysk i napisz przy ilu % wywalił błąd bo pewnie wywali.
     
  8. Kogutix

    Kogutix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    5 verbatimow poszło wiec wątpię ze płyta nagrywarka ma jeden dzień nowiutka tak wiec raczej tez nie to ale jak ustawiam ze ma nagrywać 2,4x to i tak nagrywa 4x jak to zmienic
     
  9. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem pewnie powoduje gra
     
Wczytywanie...

Poleć forum