1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hitman

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KrzQ, Czerwiec 25, 2009.

  1. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    problem
    jedyna gra ktora nie chodzi
    problem z 60mhz niby ale inne gry takie jak gta czy dead space niby tez maja 60 mhz czy jakos tak i dzilaj
    czy to wina kopi gry czy nawey oryginalna nie bedzie dzialac?
    pytam w imieni kolegizeby nie bylo;)
    dodam od siebie ze tv jest 60mhz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zmien kabel na composite i ustaw 60hz w konsoli. mialem to samo z hitmanem na hdmi.
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    robil tak i nie mial opcji zeby zmienic na 60hz albo nie widzial moze
    dodam ze jak bierzemy na info o kanale hdmi tam gdzie konsola podlaczona to pokazuje:
    1920x1080 @60Hz
     
  5. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko ze na ustwieniach w hdmi nie pojdzie, musi zmienic kabel na ten fabryczny, przestawic tam na 60hz i podpiac ponownie hdmi.
    mialem ten sam problem.
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    fabryczny czyli komponent?
    tez nie trybi:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum