1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Homefront PL

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tHome, Marzec 18, 2011.

  1. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pobrałem go stąd: Prison Break The Conspiracy - Gry XBOX 360 - londyn11 - Chomikuj.pl
    Zakładka Homefront oczywiśćie, próbuje wypakować 7zipem i wypakuwowyje jakby tylko jedno archiwum do video ts i audio ts zajmuje to 90 mb. Nie rozumiemi czemu nie wypakowywuje normalnie do iso. ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj wypakować WinRarem z pliku 001. Ew. scal to w Total Commanderze.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to co wypakaowywujesz to juz jest iso
     
  5. sebawro

    sebawro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    siema mam pytanie. mam zamiar kupić sobie konto silver z punktami i z tego konta zakupić kod dostępu do liva do homefronta (bez kodu można wbić tylko 5lvl) i tu jest moje pytanie czy jeśli kupie ten kod dostępu to jest on przypisany do konsoli czy bezpośrednio do konta z którego go kupiłem. w necie każdy mówi o tym coś innego. chciałbym sie również dowiedzieć jak to jest w innych grach
    z góry dzięki za odpowiedz
     
  6. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Dokladnie. To co sciagnales poprostu nagraj na plyte odrazu i powinno dzialac.
     
  7. HalskiX

    HalskiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    i to i to. Konto możesz dać/sprzedac/zamienić ale jeśli masz pobrany dodatek na konsole to normalnie z niego korzystasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum