1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Homefront -problem z grą!!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kichy, Marzec 14, 2011.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam takie pytanie ponieważ ściągnąłem wstawkę od damnation z xbox sky i nagrałem płytę z wave trzy a potem bez zmiany wave'a i obie płyty przy nagrywaniu na dysk 41 procent i błąd wyczyść szmatka!!! Ma może ktoś ten sam problem???Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nikt nie ma z ta wstawka problemu?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    juz ci pisalem w innym psocie chyba masz problem z płytami lub nagrywarka nie obrazem płyty
     
  5. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrało obie płyty bez żadnego problemu wcześniej nagrałem sobie bulletstorm i dead space 2 i śmiga wiec nie wiem o co kaman w sumie fakt nagrywarka nowa ale nie ma żadnych błędów a płytki verbatimy od sprawdzonego sprzedawcy bo już x płyt mam od niego:(
     
  6. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sory bullet nie działa:( teraz nagrywałem crysisa 2 i ten sam problem tylko ze na 46% nie wiem totalnie o co chodzi,może być ze coś jest nie tak z aktualizacja?bo te 3 gry już potrzebowały tej aktualizacji ja mam ta z końcówka ...625 czy jakoś tak ale miałem ogólnie przeboje z ta aktualizacja,tylko ze gry z płyty tez nie działają.Homefront w pierwszej misji po jakimś czasie błąd a crysis na samym początku:(???
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz tą nagrywarkę - nowa nie znaczy że dobra !?
     
  8. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to jest nagrywarka w lapku miałem najpierw optiarc AD5540A i wypaliła bardzooo dużo gier bez problemów aż wkoncu padła a teraz mam ta sama firmę model 7350B bodajże.?Na tej nagrywarce nagrywałem bulletstormma,dead space 2 (2gie dvd),homefronta i crysisa 2,wszystkie oprócz dead space przy instalacji na dysk wołają zęby przeczyścić szmatka.Dead space nagrany na tej samej nagrywarce nagrywa sie na dysk bez problemu.Normalnie wymiękam nie wiem co jest grane.Moze to przez dashboard bo miałem z nim problemy brak avatara i takie tam ale wkoncu mi sie dobrze zaktualizował z homefronta bo jest avatar i ta wersja ..625.
     
  9. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm nagrałem jeszcze raz crysisa ale dałem prędkość x4 i gra działa i teraz nie wiem czy tak muszę nagrywać czy poprzednie 4 płyty były padnięte,chociaż nie chce mi się wierzyć bo zawsze typ miał dobre płytki:(
     
  10. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no i następną nagrałem tez prędkością x4 i tez tak jak poprzedni crysis 46%i nie idzie zainstalować:( widocznie cos nie tak z nagrywarka:(bo nie możliwe żeby płyty były padnięte bo w innym chyba miejscu by nie szlo zainstalować albo by przy nagrywaniu wystąpił błąd a to wygląda na zmianę chyba warstwy???
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagrywarki w laptopach sa niestety syfiaste
     
  12. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem nagrywarki podczas wchodzenia na drugą warstwe.
    Miałem to samo, zmien nagrywarke.
     
  13. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja się z tym nie zgodzę. Mam w lapku pioneera i ani razu nie popsuł mi płytki.
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A ja chciałem zaznaczyć ze temat na forum związany z tą grą już jest i to tam powinno zostać zadane pytanie.

    Spraw dotyczących z nagrywaniem płyt temat też już jest.

    Podstawowa sprawa to sprawdzenie nagranej płyty abgx, a przed nagraniem samego obrazu gry.

    I nie krzycz.
     
  15. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Też racja :)
     
  16. sociofcb

    sociofcb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    to tylko i wylacznie wina plyt jesli nagrywarka jest nowa wiele razy tak mialem
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nieprawda....ja nagrywam na plytach za 1.80 i śmigają bez problemu.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum