1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Homefront problem z wlaczeniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pazdzioch, Marzec 20, 2011.

  1. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z Homefront.Podczas wlaczania gra prosi o aktualizacje,konsoli...czyli co trzeba pobrac cos,nowego dasha czy cos??
    Posiadam LT+ konsoli nie podlaczam do neta i nigdy nie byla podlaczana.
    Z tego co wiem nie posiada AP 2,5
    O co chodzi:D?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    O update dashboarda.
     
  4. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Prawda... Prosi o aktualizacje dasha jeśli masz LT+ nie ma się co bać wszystko będzie ładnie śmigać ;p pzdr
     
  5. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak teraz sie pobiera aktualizacje z Microsoftu?Bo pokazuje ze teraz sa jakies zmiany.
    Skad pobrac najnowszy dashboard,tzn mozna znalesc ale zawsze pobieralem z Micorosftu(zeby lipy nie bylo) i teraz tez chce ale jakos nie idzie:D.Jak to sie teraz tam pobiera?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mi tam sie zaktualizowal z płytki
     
Wczytywanie...

Poleć forum