1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Homefront.XBOX360-DAMNATION

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Marzec 11, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Gra nie posiada AP2.5 i jest niby język PL.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. rivo1986

    rivo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakiego dasha potrzebuje? nie instalowalem tego z bulletstorma i teraz wola o aktualizacje homefront. Fight night poszedl bez problemu natomiast..
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zapewne najnowszego.
     
  6. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Prawdopodobnie chodzi o tę samą aktualizację co w Bulletstorm.
     
  7. voolt

    voolt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to można aktualizować? , mam LT+
     
  8. dante20002

    dante20002 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie na jTagu rowniez wola o aktualizacje, cale szczescie ze probowalem odpalic wersje GoD, inaczej pewnie moglbym cos namieszac ; )
     
  9. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    skąd najlepiej wgrać aktualizacje, ze strony m$ czy z innego zródła ? rozumie po aktualizacji już nie pogram w sobie w nfs bez lt+
     
  10. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Ja ściągałem aktualizację z xbl, bo z pendriva w ogóle nie chciało zainstalować.
    Po aktualizacji nie zagrasz w hot pursuit bez LT+
     
  11. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W bazie AGBX nie ma jeszcze Homefront, więc na granie online trzeba bedzie jeszcze troche zaczekać ?
     
  12. wojtas!

    wojtas! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    przeciez gra nie maiła premiery jeszcze
     
  13. grzesiek34232

    grzesiek34232 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam firmware LT+. Jak ściągnę to wystarczy jak nagram taki obraz jaki jest we wstawce bo gra nie ma ap2.5. Muszę zmieniać jakoś Wave czy po prostu nagrywam takie jest i powinno śmigać?
     
  14. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Będzie działać, ale bardzo ryzykowne jest granie w gry przed premierą, wiadomo czym to grozi (w Polsce premiera 18 marzec). No chyba, że nie używasz Live to śmiało możesz nagrywać i grać.
     
  15. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kto niechce sobie psuc zabawy niech nie patrzy, powiem ze wyglada calkiem niezle i sie doczekac niemoge.

     
  16. r1023

    r1023 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wymaga najnowszego dasha tego z DragonAge2 lub tego co jest na płycie z grą ;) na tym od bulletstorm woła o aktualizacje
     
  17. Pietuniek

    Pietuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podajcie wersje dasha bo mam tą z bulleta a woła o update i nie wiem jaka jest nowsza . . .
     
  18. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Woła gdyż dash z Bulletstorm nie blokował Call of Duty Black Ops, Modern Warfare 2 i HALO Reach , a ten z Dragon Age 2 już blokuje i z Homefront zapewnię też( jeżeli nie wgrywałeś dasha z Dragon Age 2 to musisz wgrać z Homefront, żeby działała ci gra).
     
  19. Pietuniek

    Pietuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie interesuje mnie Dragon Age 2 bo gry nie posiadam i nie mam zamiaru posiadac :p chodzi o to ze brat zainstalowal z przerobionego obrazu update i sie zle zainstalowal i teraz mi nic nie smiga z homefrontem wlacznie dlatego chcialbym wgrac update manualnie, probowalem juz udpatem wyciaganym z obrazu ale w ogole o update nie wola jak wkladam pendrive czy plytke z updatem, z nie przerobionego obrazu tez nagralem ale nie mam LT+ wiec w ogole nie czyta mi plyty, nie mam już pomysłów jak to zrobić żeby teraz poprawnie zainstalować ten update :/
     
  20. majorca

    majorca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam, moj problem jest następujący. mam dasha z końcówką 625, wszystko działa bez problemu (nie mam LT+) i po odpaleniu homefront (gre widzi normalnie bez problemu) pyta o aktualizacje. gdy akceptuje wyskakuje komunikat, że nie da sie zrobic update bo płyta porysowana czy coś w tym stylu (standardowy bład). mam pytanie czy wyciągnał juz ktoś ten update z homefront? czy moge go zrobić osobno? (nie z płyty). ewentualnie co zrobić zeby to ominac ;-) pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
     
  21. Pietuniek

    Pietuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dosłownie taki sam problem, update da sie wyciagnac z obrazu gry ale tez nie idzie go updatowac, probowalem juz wszystkiego mam nadzieje ze jak znajdzie sie gdzies w sieci wersja samodzielna (w sensie ze nie z zadna gra) tego updatu to cos pomoze bo narazie to h&&nia . . .
     

Poleć forum